Yayın Tarihi:12 05 2015 18:08(1534)

MHP’li Kadın Adaya Ağlayarak Dert Yandı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), seçim çalışmaları kapsamında Kargı İlçesini ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici’nin yanına gelen Vahit Arslan isimli vatandaş göz yaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı. Vatandaşın bu tutumu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ekici, ne olduğunu anlamaya çalıştı. Vatandaşı sakinleştirip derdini soran MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, üzülmemesi için vatandaşı teselli etti.

Gözyaşlarıyla derdini anlatan Vahit Arslan, “2000 yılından beri mahvolduk. Sorun beni köyümden hiçbir şeyim yok aç açına duruyorum. Bu nasıl oluyor bu adalet. Ben doğduğumdan beri ülkücüyüm. Köyde bunlara(AKP) 150 oy çıkıyor, bize 18 oy, CHP’ye 4 oy. Bizi sindiriyorlar, işkence ediyorlar. Baskı uyguluyorlar. Sen MHP’cisin diye böyle adalet olur mu? Biz kardeşiz. Bizi kimse ayıramaz” dedi.

Arslan, “Hiç bir şeyim yok açım ben. Eşim sakat gelin bakın köyüme nerde duruyorsun diye. Bize sahip çıkan yok. Gelsinler tartışalım Kastamonu’dan Boyabat’a kadar aç millet. Bizim gibi garipler sokağa çıkamaz mı? Soruyorum Allah aşkına soruyorum ben bunlara. Hodri meydan diyorum. Ben MHP’liyim diye sövmesi, dövmesi mi lazım. Küçük düşürmesi mi lazım. Köye git öyle, buraya gel böyle. Canımızdan bezdirdiler” açıklamalarında bulundu.

MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici ise, “Adalet yerini bulacaktır.Hiç üzülme. Çözülecek bunlar. Biz sizi seviyoruz sizin yanınızdayız hemşerim. Bu huzursuzluk toplumdaki bu gerginlik bitecek. Bunun sözünü veriyoruz. Daha huzurlu refahlı bir hayat olacak” açıklamalarında bulundu.

Haber: Çorum Time

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

89731


Tasarım:DtGaNi