Yayın Tarihi:13 05 2015 04:23(2220)

Meral Akşener: Böyle Bir Haysiyetsizlikle, Alçaklıkla, Şerefsizlikle Karşılaşmamıştım

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, "Havuz Medyası"nın dibi A Haber'de hakkında çirkin iftiralarda bulunan Latif Erdoğan ve Cemil Barlas'a çok ağır cevap verdi.

MHP'li Akşener bu kişilerin şereften, haysiyetten yoksun kişiler olduğunu söyledi.

MHP'li Meral Akşener'in açıklamaları şöyle;

"Şereften, haysiyetten yoksun, alçaklığın dip yaptığı ve korkaklığın çok belli olduğu davranış biçimi. Sözün bittiği yer.

STV'de katıldığım programda seçim beyannamemiz anlattık. Orada bana sorulan iki soru üzerine önce AK Troller devreye girdi daha sonra ismini bile anmaktan midemin bulandığı bu şahıslar öyle bir program yapmışlar. Mahkemede bu kişilerle hesaplaşacağız.

Burada mesele Meral Akşener meselesi değil. MHP yükseliyor. AKP'den oy kayıyor.

En zor zamanlarda bile böyle bir iğrençlikle, haysiyetsizlikle, alçaklıkla, şerefsizlikle karşılaşmamıştım. Barlas ailesi tanır beni. İftiralar karşısında susmayacağımı bilirler.

Üç kadının ne söyleceğini ben çok merak ediyorum. Emine Erdoğan, Sare Davutoğlu ve o kanalın sahipleriolan ailenin kızı Songül Kalyoncu'nun ne söyleceğini çok merak ediyorum."

Haber: Aktif Haber

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: edepden 15 05 2015 02:15
edepden şerefden namusundan yoksunlar bunlarda ar namusmu var ki utanacsjlar memleketi parsellemişler oğul kız damat hala oğlu dayı oğlu amcaoğlu kimi kurumlarda kimi mal mülk depolamış sayun vekilim bunlarda ar namuz yokki

10. Yorum: seyfi sayar 14 05 2015 22:45
bir bayana iftira atmak ne adamlığa ne erkekliğe ne de delikanlılığa sığmaz.
ve dinimizde bayana iftira atmayı lanetlemiştir.
bayan herşeyden önce anadır doğurandır büyütendir ve yetiştirendir işte o sebeptendir ki bayana iftira atmanın cezası büyüktür.
o şerefsizin kimlere ve nasıl hizmet ettiği aşikardır ve o zihniyetteki bütün şerefsizlerden bunların hesabı bir bir sorulmalıdır ve sorulacaktır.
o gün geldiğinde o şerefsizide saklandığı eteğin altından çıkarıp hesabını soracağız mutlaka.
o zihniyetteki şerefsizleri bilmem ama bizler namusumuz şerefimiz bayrağımız ve ülkemizin birliği bütünlüğü için yaşarız.
tokattan tüm boyabatlı şerefli hemşerime saygılarımla

9. Yorum: boyabatlı57 14 05 2015 20:18
şerefsiz ler bunun hesabını elbet vercekler eyyy akp sert kayaya carptın kukla başbakan ipin cekiliyor erdoğan senı ipini seçimden sonra bak nasıl cekiyo siz iftiralar peşinde koşcanıza şerefsşzliklerinizi füzeltin

8. Yorum: vatansever 13 05 2015 22:16
meral hanım tüm akplilere bedeldir bir hanımefendi ama gel görki pislik her yerde pisliktir bunlardan başka bir şey beklekte yanlış olur şimdi çamur atıyorlar allahım iftira atanların attıkları iftira boyunlarında kalsın ve taşıyamasınlar

7. Yorum: şerefsizlere..! 13 05 2015 22:00
bu şerefsizlik sizinle geldi
sizinlede gidecek allahın izni ile

6. Yorum: enver 13 05 2015 18:28
bu iftirayı atan şerefsiz, git şimdi namazını kıl allaha duanı yap "allahım de ben ettin sen etme de" yalakalığını yaptın bu günleri kurtardın bakalım ahirette bunların hesabını ödeyebilecenmi ?

5. Yorum: none 13 05 2015 17:57
bu dünyadan defolup gittiğiniz zaman nasıl ödeyeceksiniz bu yaptığınız pisliklerin hesabını. şerefsizler. allah bin bin belanızı versin. sayın akp li bayan lar bu konuda hiç sesiniz çıkmıyor neden acaba. neden susuyorsunuz siz de bağırsanıza bu yapılanların şerefsizlik olduğuna

4. Yorum: iftira 13 05 2015 16:31
allah islah etsin.bu kişileri görünce hepimizin midesi bulanıyor.bu dünyanın ahiretini hiç düşünmezler mi acaba?

3. Yorum: boyabat lı 13 05 2015 15:17
işte akp liler bu kadar bu seçimde korkuyorsunuz. oylarınız düşüyor ne yapacağınızı şaşırdınız, artık siyasetle değil muhalefeti size yakışan pisliklerinizle susturmaya çalışıyorsunuz. sizi gidi müslüman görünümlü münafıklar. terbiyesizler. sizde koşun akp seçmeni sizde bu kişilere oylarınızı satın.

2. Yorum: halk 13 05 2015 06:49
şerefsiz adi herifler. mhp hesabını soracak sizden

1. Yorum: boyabatlı57 13 05 2015 05:19
ağzına sağlık sayın vekilim bunlarda şeref haysiyet namus gurur olsa sizin gibi bir vekile böyle yapmazlar bunlar bu şerefsşzliğin hesabın gün gelecek verecekler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

7402


Tasarım:DtGaNi