Yayın Tarihi:14 05 2015 01:01(1519)

Demokrasi düşmanları iş başında

Seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde demokrasiyi özümseyememiş bazı kişi ve kişiler çirkin yüzlerini göstermeye başladılar...

İlçemizde ikamet eden bir vatandaşımız aslen Durağan'lı AK Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş'e destek olabilmek amacıyla özel aracının arka camına Nazım Maviş ve AK Parti resimlerinden oluşan bir poster giydirmesi yaptırmış. Ama bu sabah baktığında aracının arka camında bulunan resim kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yırtıldığını gördü.

Geçtiğimiz günlerde de Nazım Maviş, Sinop Merkez'de vatandaşlarımız ile sohbeti esnasında bir vatandaş tarafından kalabalığa hakaretler ederek silahına sarılmış ve 7-8 el ateş etmişti.

Özel paylaşım hesabından açıklamada bulunan araç sahibi vatandaşımız "Nazım Maviş'in yükselişine tahammül edemeyenler şimdide araçlardaki reklamlara saldırıyorlar. Ne kadar yaparsanız yapın Nazım Maviş'in yükselişini engelleyemeyeciksiniz. Durağan elinden tutacak onunda yüreğinin sesi bizim için atacak." diyerek olaya tepkisini gösterdi.

Haber: Boyabat İlk Haber

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: boyabatlı57 15 05 2015 02:20
ya güldürmeyin adayları silah komlpsu yaparak duygu sömürüsü kendini bilmezin biride resim komplosu geçin bunları siz oy için yapmıcanız düzen olmaz bu halk uyanıyor geçin bubkarı

7. Yorum: yükseliş 14 05 2015 23:01
ne malum akepe lilerin yapmadıkları, onlar maduriyet oynamayı çok severler, kendileri yapıp kendilerini madur yerine koyarak oy toplama hesabı yapmayı alışkanlık haline getirdiler.

6. Yorum: komik 14 05 2015 19:41
gazete yetkilileri
bu haberi insanlar gülsün diye mi yaptınız..?
öyle ise çok zekice
çok güldüm
yükselişi engellenemezmiş hay allah ya

5. Yorum: geçin bunları 14 05 2015 15:23
bu ne saçmalıktır yahu..!
sizin o kuş beyninizle tezgahladığınız bu ilkokul çağındaki çocukkarın zeka seviyesindeki insanların tezgahlayabileceği bu çocukça oyunları bırakın artık.
bu ne saçmalıktır arkadaş yaw..!
neymiş yükselişi engellenemeyecekmiş..!
bu zihniyetle aynı saflarda olduğum için utanç duyuyorum ya, yok kardeşim size oy moy yok bu ne saçmalıktır arkadaş yaw.

4. Yorum: kozkuleli hasan 14 05 2015 09:08
ağlamayı sızlamayı pek severler ya bunlar, ağlama sızlama edebiyatı ile geldiler aynı edebiyatla gidecekler. arabandaki posteri yırtmışlar habere bak içeriden yapıştırsaydın bana ne nasıl bir haber bu böyle.

3. Yorum: evet 14 05 2015 05:58
evet gerçekten çok ayıp demokrasi adına kabul edilemez bir durum meral şener hanımefendiye yapılan ayıba tepki vermeyenlerin basit bir resimin yırtılmasına verdikleri tepki çok ayıp hemde insanlık ayıbı...

2. Yorum: mağdurumdamağdurum 14 05 2015 03:03
bırakın bu işleri kesin konuşmayayaım ama bu olaylar biraz mağduriyet yaratmak için sanki kurgulanmış şüphesi toplumda yok değil.sinoptaki olayı yapan manyak yakalandı neyse herşey ortaya çıksın.devletin bütün imkanlarını kullanıp hala mağdur rölü oynamayın.demokrasiymiş seçim büronuzda her akşam belediye işçilerini işkur işçilerini zorla oturtmakmı demoksasi yada karayolları işçilerini tek sıra dizmekmi.bu ülkede yolsuzluk operasyonu yapan hakimler savcıları tutukladınız.demokrasiden
en son söz edecek bir kurum varsa oda akp dir.millet artık yemez bu mağduriyet eebiyatını geçin hadi ordan hadi ordan.

1. Yorum: deniz 14 05 2015 01:08
nazım maviş'in yükselişi engelenemez. ................. arabası ve ................... emrinde. kermes kermes, okul okul dolaşıyorlar. devletin bütün imkanları ayaklarının altına serilmiş. kim engeleyebilir yükselişi. ayrıca biz bu mağdur edebiyatına alıştık. demokrasi düşmanları iktidarda. akp li olmayn bir tane kurum müdürü var mı. demokrasiye bak be! bu demokrasiye düşman olunmaz mı? ama kendi çalıp kendi oynayan akp nin oyunlarına artık millet tok.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396257


Tasarım:DtGaNi