Yayın Tarihi:15 05 2015 17:55(1335)

Hemşirelik Öğrencileri Eğlenceli Bir Etkinliğe İmza Attı

Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri, 12-18 Mayıs “Dünya Hemşireler Haftası” münasebetiyle keyifli bir etkinliğe imza attı.

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Dünya Hemşireler Haftası” nedeniyle Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri program düzenledi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Bahtiyar Sarıboğa yaptı. Sarıboğa Hemşirelik mesleğinin önemine değinirken, öğrencilerine önemli tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimet Ovayolu, “Hemşirelikte Mezuniyet Sonrası Eğitim Fırsatları” konulu konferans verdi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladıkları video gösterisi ve vatandaşlarla yapılan röportajlar katılımcılara izletildi. Ardından Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden Muhammed Abdurrahman, Elif Gizem Göndelen, Burak keçeli, Hava Morcan, Kadir Çakır, Pınar Gevrez ve Yüksek okul Sekreteri Şakir Gökmen şiir dinletisi sundular. Yine Hemşirelik öğrencilerinin hazırladığı ve sahneye koyduğu “Sınav Vakti”, “Bankamatik” ve “Organlar” adlı skeçler sahnelendi. Öğrencilerin başından geçen olayların mizahi bir dille anlatıldığı oyunlar, seyircileri kahkahaya boğdu. Program öğrencilerin sundukları müzik ziyafetiyle son buldu. Ayrıca programda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, konuşmacı Prof. Dr. Nimet Ovayolu’na hediyelerini takdim ederken, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Bayrak da Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uulkyz Choturova’ya hediyelerini sundular.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395322


Tasarım:DtGaNi