Yayın Tarihi:15 05 2015 21:20(984)

ASİLDER Resmi Ziyaretlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a 14 Mayıs 2015’te makamında bir ziyaret gerçekleştirildi.

ASİLDER Genel başkanı Kenan Güllü ve beraberindeki heyet ile birlikte Yenimahalle belediye başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Fethi Yaşar ziyarette ''Yeni kurulan ASİLDER’e çalışmalarında başarılar diliyorum ve sizleri bu kıymetli çabanızdan ötürü kutluyorum''dedi.

Başkan Kenan Güllü'de ''Sözlerine teşekkürlerini bildirerek başladı. Yenimahalle Karşıyaka’da yeni yapılacak Belediye Sosyal Donatılarında yer alan Sivil Toplum Merkezinde ASİLDER şubesi açmak istediklerini, bunun için de belediye başkanımızdan destek beklediklerini” söyledi. Kendilerine her zaman en büyük desteği verdikleri için Başkan Fethi Yaşar'a teşekkür eden başkan Kenan Güllü, ''Başkanımız her zaman içten ve samimi, özverili ve ilgili bir şekilde karşılıyor, Yenimahalle belediyesinde kendimizi ev sahibi gibi hissediyoruz.''dedi. Başkan Fethi YAŞAR; ''Boyabatlılar, benim öz hemşehrim gibidir, ne zaman bir ihtiyacınız olursa kapımız sonuna kadar sizlere açıktır.'' diyerek sözlerini tamamladı. Ayrıca, BOY-DER Genel Başkanı Süleyman Aşçı, Yenimahalle belediye başkanı Fethi Yaşar'a tüm Sinoplu hemşehrilerimiz adına bir plaket takdiminde bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

56334


Tasarım:DtGaNi