Yayın Tarihi:17 05 2015 21:39(1585)

MHP Milletvekili Adayı M.Meftun Çağlar, Yukarı Akpınar Köyü Yağmur Duasına Katıldı

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyabat 33 19 05 2015 03:33
2. yorumcu dogru süyleyorsun hele yukarı akpınarlılar eminim kesinlikle akp ye oy vermeyecektır sebebi ise20 gün önce akpınar muhtarı akp saraydüzüyönetim kurulundan istifa etti snra yagmur duası için saraydüzü müftüsünün yanına davet edip ogün dua yı yapması için davet etti müftü bey neden akp den istifa ettigini sormuş oda akp nin akraba ve yakınlarına zülüm ettigini o yuzden istifa ettigini söylemiş müftü beyde ozaman duanıda o akrabaların yapsın demiş soruyorum saraydüzü müftüsü devletin müftüsümü akp nin müftüsümü akpınarlılar ötekilerden olmuş anlaşılan diyorlar.......

4. Yorum: 3. yorumcu 18 05 2015 20:54
kardeşim basbakan yardımcısı geldi ne yaptı söylermisin cumhur baskanına kendi ağzından yalancı hırsız dedi gitti gene onun kucağına sen parti olarak kendinize bunumu yakıstırıyonuz oy için geldi birdaha ne zaman gelir acaba cahil insanlar anlayamaz cahillik okumakla alakası yoktur nice okumuşlar vardır ama zır cahil memur kardeşim 15 foto olsa başın göğemi erecekti kabullensinler sevilmiyolar ve i,stenmiyolar.

3. Yorum: memur 18 05 2015 05:01
boyabat gazetesi koskoca başbakan yardımcısı geldi 3 . 5 fotoğraf koydununz. utanma yok sizde.

2. Yorum: akpınar ovası 18 05 2015 00:37
bahçeköyünden zaim köyüne kadar olan insanlar önünü gören insanlardır. kime oy verileceğini bilen insanlardır. pırıl pırıl, tertemiz, bırak kendisini sülalesinin dahi boğazından haram lokma geçmemiş birisi varken başka adaya oy vermeyecektir. tayibi sevebilirim,kılıçtaroğlun
u sevebilirim ama onlara işim düştüğünde yanına bile yaklaşamam. ama meftun çağlar'a her zaman ulaşırım. onun için çekinmeden oyumu mhp yani çağlar'a vereceğim. sadece ben değil konuştuğum bütün insanlar aynı şeyi söylüyor. bir kaç tane vakıftan yardım alanları korkutmuşlar. akp giderse yardımlar kesilir demişler. o gariplerim de inanmış. olsun. halkımız bu defa adaya bakıyor ve adayı temiz olan mhp diyor.

1. Yorum: kumluklu niyazi 17 05 2015 23:42
mm çağlar kırsalda çok başarılı olmaya başladı. umut çağlarda.oylar çağlara.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

245286


Tasarım:DtGaNi