Yayın Tarihi:18 05 2015 17:34(1463)

Tekzipdir

08.05.2015 tarihli haber Boyabat Gazetesi İnternet Habersitenizde yayınladığınız ‘Yazıklar olsun insanlığınıza’ başlıklı haberinizde Belediyemiz bünyesinde bulunan Hayvan Barınağında köpeklerin aç bırakılarak ölüme terk edildiği ve açık kuyulara atıldığı belirtilmiştir.

08.04.2015 tarihinde ortaya çıkan olay hakkında Veterinerlik Hizmetleri aynı gün Belediyemize ait Facebook sitesinde konu ile ilgili bir açıklama yapmış ve gerçekleşen olayın Belediyemiz ve Veterinerlik hizmetlerimizle hiçbir şekilde alakası olmadığı kesin bir dille açıklanmıştır. Bahsi geçen konu ile ilgili Belediyemiz Avukatı vasıtasıyla Ayancık Cumhuriyet Başsavcılığına 2015/229 dosya numarası ile suç duyurusunda bulunulduğunu, konunun aydınlatılması ve muhataplarının bulunması hususunda tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduğumuzu belirtir, basınımızın ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32404


Tasarım:DtGaNi