Yayın Tarihi:19 05 2015 18:23(1743)

Başbakan Davutoğlu Sinop'a Geliyor

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu , 21 Mayıs Perşembe günü Sinop’a geliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü şunları söyledi;

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 21 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'de Uğur Mumcu meydanına siz değerli halkımızla buluşmaya gelecek. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi Uğur Mumcu Meydanına bekliyoruz” 7 haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Çöpcü; Siyaseti millet için yapıyoruz, Milletimizin kurduğu, istikametini milletimizin belirlediği ve sadece millet eliyle kendini yenileyen bir parti olan AK Parti’nin üslubu milletimizin üslubudur. Bizim referansımız hizmetlerimizdir. Bu hizmetleri üretirken ise sadece milletten güç almış ve yine hizmetleri ile sadece millete güç vermiştir.“

Bu Seçimin Kazananı Yeni Türkiye Olacak

AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü 7 Haziran seçimlerinde kazananın yeni Türkiye olacağını dile getirirken ; “7 haziran 2015 seçimlerinde partimizin temel misyonu, demokrasinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak, ekonomimizi büyütmek, kalkınma ve refahımızı daha ileri noktalara taşımak olacaktır. Seçim beyannamemiz ve 2023 sözleşmemiz Yeni Türkiye iddiamızın açık ispatıdır. Kesintisiz sürdüreceğimiz güven ve istikrar ortamında Türkiye ekonomisini daha da güçlendirecek, rekabetçi ve yenilikçi bir zeminde demokratik standartları yükseltmeye devam edecek, eşit vatandaşlık temelinde hedeflerimize heyecanla koşacağız. Her alanda ülkemizi daha yüksek seviyelere taşıyacak, şehirlerimizi daha mağfur, vatandaşlarımızı daha mutlu kılmaya çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz güce 13 yıllık iktidar tecrübemizi ilave ederek vatandaşımıza hizmet için her alanda çıtayı yükselteceğiz.“

"Sinop'a Büyük Hizmetler Yaptık"

İl Başkanı Ali Çöpçü açıklamasının sonunda ise Sinop’ta yapılan yatırımlardan da bahsetti. Çöpçü “ Son 13 yılda Sinop’a büyük hizmetler yaptık, Eğitimde 77 Milyon, Sağlık’ta 81 Milyon, Orman ve Su İşleri 384.2 Milyon, Çevre ve Şehircilik alanında 40,2 Milyon, Gıda, Tarım ve Hayvancılıkta 108 Milyon, Aile ve Sosyal Politikalarda 255,4 Milyon, Bilim Sanayi ve Teknolojide 41 Milyon, Köydes projelerinde 151,6 Milyon Gençlik ve Spor alanında 87 Milyon, Üniversite de 133,1 Milyon, Kültür ve Turizmde 29,9 Milyon, Adalet alanında 15 Miyon Türk Lirası destek sağladık. Yıllarca hizmet ve yatırımlardan mahrum kalan İlimiz çok daha büyük hizmetler almalıdır. Bu hizmetleri de yapacak olan gücünü milletten alan AK Parti olacaktır.”

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: boyabat halkı 22 05 2015 03:11
utanın bence yorum yapanlar inş. yeni türkiye yolunda yeni bir adım atılacak allah'ın izniyle. akp sayesinde türkiyemiz daha çok gelişecektir.

11. Yorum: boyabatlı57 21 05 2015 19:08
davutoğlu geliyorsa belediye personeli işkur elemanları kamudaki memur amir kyrum müdürlerinn ne işi var miting ge gidiyorlar işte akp nin adalwti işde saygısızlık işte dayatmacılık vatandaşın kurumda işi var ama memur amir personel yol neden çünkü hepsi mitinge gitti

10. Yorum: sinop 21 05 2015 15:45
hadi gülelim.................

9. Yorum: başbakana 20 05 2015 19:57
başbakanım duyun sesimizi maviş ve ekibi sayın ersoya oyun oynadılar sinop bu duruma gelmemelydi

8. Yorum: ss 20 05 2015 18:33
anlamadığım
davutoğlu 21mayısta tokatta olacak
aynı gün iki yerdede miting yapacak demek.
tokat ta da akp nin işi çok zor
tıpkı sinop gibi..

7. Yorum: inşallah 20 05 2015 06:31
evet inşallah kazanan türkiye
kaybeden de siz olacaksınız.

6. Yorum: maviş ve tokmakçıya oy yo ... 20 05 2015 04:24
başbakanın yanında mehmet ersoy yoksa oy yok

5. Yorum: db 20 05 2015 03:25
ozaman kapıyı pencereyi iyice kitleyin benden söylemesi:))

4. Yorum: hasansabbah 19 05 2015 23:07
ne diye geliyormuş ne hizmeti ya.sinopun 3 vekili vardı bu il bizim sayemizde çok göç verdi 2 vekile düşürdük demeyemi geliyor.birde boyabat durağan saraydüzünden altmışaltıbin oyun 45 binini aldık ama onları adam yerine koymadık vekil adaylığında ilk sırayı bile chp kalesi sinopamı verdik diyecekmiş.boyabat saraydüzü durağan koy kişiliğini ortaya ve bu mitinge gitme oyda verme.boyabatı adam yerine koymayanlar boyabatlıyı tanısın.nazım maviş sen niye tokmağı sinopun eline vermek için uğraşıyorsun.

3. Yorum: gelsin gelsin 19 05 2015 22:46
başınıza gelecekleri anladınız valla değil davutoğlu cumhurbaşkanınız gelse farketmez ve boyabatlı sinopluya oy vermez.
bu böyle biline..

2. Yorum: ne hizmeti 19 05 2015 20:48
12 yılda okadarda hizmet yapın boşamı geldiniz hizmett için gerçi o hizmetlerin yanında götürülenleri yolsuzlukları hırsızlıkları yandaşçılığuda unutmayın hırsız yolsuz bakanlarınızı bile yargıya teslim edemediniz iranlı noldu beliesiz kişiye bu milletin parasını peşkeş cekip faiziyle ödediniz işde sizin hizmetiniz daha cok söylenecek var ama cevsbını 7 haxiranda alçalsınız

1. Yorum: demokrasinin çıtası... 19 05 2015 19:51
sanki ülkemizde demokrasi kuralları çok güzel işliyor da, bunun çıtasını daha da yükselteceklermiş!
halkın refah düzeyi iyiymiş te, bunun çıtasını da yükselteceklermiş!
vatandaşlarımız çok mutluymuş ta, bununda çıtasını da yükselteceklermiş!
yükselt babam yükselt! dilin kemiği yok ya, istediğin gibi salla gitsin!
laik, demokratik, ve hukukun üstünlüğüne inanan ve bu doğrultuda görevlerini sürdüren bir anlayış, iktidar partisinde var mı?
halkın yarısından fazlası açlık ve yoksulluk sınırında yaşam mücadelesi veriyor! asgari ücret bin lira bile değil!
vatandaşın işi varsa ,karnı doyuyorsa, ailesi ile birlikte kimselere muhtaç olmadan yaşamını sürdürüyorsa mutludur! şimdi nasıl mutlu olsunlar?
kimilerinin ihtiraslarını yerine getirmek için uğraş vermekten, halkın refahını kim düşünür ki! onlar sadece lafla peynir gemisini yürütürler!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

59421


Tasarım:DtGaNi