Yayın Tarihi:19 05 2015 18:52(953)

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekli Adayı Meftun Çağlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı

Meftun Çağlar Mesajında; “19 Mayıs, 96 yıl önce Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşinin, çaresizlik içerisindeki Türk milletinin umutlarını yeniden canlandırarak aydınlığa ulaşmasının ilk adımıdır.

Bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalandığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir.

Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu günü geleceğimizin ve Cumhuriyetimizin savunucusu Türk gençliğine armağan etmiştir. Türk Gençliği’nin Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyetine ve ebediyen hür ve bağımsız yaşayacak Türk Milletine karşı görev ve sorumluluklarını yerine getireceği konusunda kuşkumuz yok.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

62752


Tasarım:DtGaNi