Yayın Tarihi:20 05 2015 22:10(1142)

Saadet Partili Adaylar Emekçinin Yanında

Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayları Mehmet Ali Özgür ve Hasan Üçüncüoğlu seçim çalışmalarında deyim yerindeyse baş döndürüyorlar. Her gün birkaç farklı ilçe ziyaret eden adaylar programdan programa koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Sinop Organize Sanayi Bölgesi’ne gelen Saadet Partisi adayları Sinop OSB Müdürlüğü’nü ve ardından fabrikaları ziyaret ettiler.

Fabrika ziyaretleri esnasında çalışanları tek tek ziyaret ederek, incelemelerde bulunup, bilgi aldılar. Ziyaretleri hakkında kısa bir açıklamada bulunan Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, ‘’Sinop’umuzda istihdam açısından önemli bir rol oynayan Organize Sanayi Bölgesinde başta müdürlüğümüz olmak üzere çeşitli fabrikalarımızı ve onların işverenleriyle, emekçilerini ziyaret edip, tezgahlarına ve daha sonrasında sofralarına konuk olup bire bir sohbet etme fırsatı bulduk. Ülkemizde üretim sektörünün sıkıntı yaşadığı dönemlerde dünya çapında kabul görmüş firmalarımızın Sinop’ta olmasından duyduğumuz gururu belirttik. İktidarımız döneminde üreticilerimize, sanayilerimize ve ağır sanayi hamlalerine göstereceğimiz önemi kendilerine aktardık.’’ dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: milat 21 05 2015 16:32
destici ile kamalak bir olmuşlar cemaat kanalında güya müslüman adamlar milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar,neymiş efendim ittifağın oyu 20 imiş.o sakallı amcaya sormak lazım cemaatin hocası fettullah gülenin verdiği fetvaları rahmetli erbakan tasvib ediyormuydu,erbakan mezardan çıksa sizi cemeetle görse partiden kovalardı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28244


Tasarım:DtGaNi