Yayın Tarihi:22 05 2015 00:37(2792)

Başbakan Davutoğlu; Onlardan Mega proje çıkmaz!

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun çok methettiği projesini dinlerken acı bir şekilde tebessüm ettim. Çünkü çok geriden geliyor. Bütün kavramlar bize ait. Benim 2001 yılında yazdığım 'Stratejik Derinlik' kitabımın arka sayfasını okusaydı, ‘merkez ülke’ tabirini biz 15 yıl önce kullandık. Kendisine oy veremeyen adamdan mega proje çıkar mı?" dedi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisi tarafından düzenlenen Sinop mitinginde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, iktidar olması halinde uygulamaya sokacağı ve 'yüzyılın projesi' olarak adlandırdığı proje üzerinden eleştirdi.

Başbakan Davutoğlu projenin çalıntı olduğunu belirterek, "Biz AK Parti olarak siyasetin öznesiyiz. Onlar nesnesi. Esasen onlar türev. Biz ne yaptıysak onlar arkadan takip eder. Ama geç takip ederler, geç intikal ederler. Biz sosyal devleti inşa ederiz, 10 yıl sonra fark ederler, sosyal devletten bahsederler" diye konuştu

Bu bir akademik hırsızlıktır!

Uğur Mumcu Meydanı'nda hakla hitap eden Başbakan Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Bugün sabah Kılıçdaroğlu günlerdir reklamla bir sır gibi sakladıkları projesini açıkladı. Kendisini dinlerken acı bir şekilde tebessüm ettim. Çünkü çok geriden geliyor. Bütün kavramlar bize ait. Benim 2001 yılında yazdığım 'Stratejik Derinlik' kitabımın arka sayfasını okusaydı, ‘merkez ülke’ tabirini biz 15 yıl önce kullandık. Şimdi yeni bir şey keşfetmiş gibi bunu takdim ediyor. Problemi ne biliyor musunuz? Bir; okuma alışkanlığı yok, iki hafızası zayıf, hafızası. Bundan birkaç yıl önce ben dış işleri bakanıyken bir gazeteci sordu; 'Davutoğlu'yu eleştiriyorsunuz ama kitabını okudunuz mu?' dedi, o da 'okumadım' dedi. Sadece bir özetini verdiler. Şimdi kendisine tavsiye ediyorum. Kitabın arkasından okumaya başlamış. Merkez ülkeyi öğrenmiş ama o kadarıyla kalmış. Buradan kendisine sesleniyorum. Bu açık bir intihaldir. İntihali de bilmez o ama. Yani hırsızlıktır hırsızlık. Akademik hırsızlık. Afro-Avrasya kavramını kullanıyor. Bütün AK Parti bildirgesinde dış politika anlatımında bu vardır. Ama hafızası zayıf olduğu, idraki düşük olduğu için yeni bir şey keşfettim zannediyor. Onun yanındaki akıl hocaları herhalde ona getirip bir kağıt vermişler, o da onu okuyor. Halbuki bizim hayata geçirdiğimiz projelerle Afro-Avrasya'nın merkez ülkesi kuruldu bile, kuruldu. İpekyolu projesinden bahsediyor Pekin'den Anadolu'ya. Ya bunu biz Bakü-Tiflis-Kars demir yoluyla yaptık. Marmaray ile bu tiran yoluyla birleştirip, hızlı treni Ankara'dan İstanbul'a, oradan Londra'ya bağlayacak bir şekilde yaptık. Bunları yeni bir şeymiş gibi satıyor. Kılıçdaroğlu'na tavsiyem biraz okusun, öğrensin, ondan sonra yapacaksa bir açıklama, bari neyi yapacağını bilsin.

Biz yaparız onlar 15 yıl sonra fark eder

Bizi taklit ederek, bizim kavramlarımızı kullanarak 10. kalkınma planımızdaki perspektifle Türkiye'de siyaset yapamazlar. Açsın o stratejik derinlik kitabını anlamaz, zor, o okuyamaz da, yeni Türkiye sözleşmesini yazdık. 100 maddelik bu sözleşmeyi okusun, anlasın sonra karşımıza 'yeni proje' diye çıktın. Yeni bir mega kent kuracakmış, bunu da 2011'de Kanal İstanbul çerçevesinde 'Yeni Şehir' projesi ile zaten gündeme getirdik. Meselesi şu; kendisine ait hiçbir düşüncesi yok. Biz AK Parti olarak siyasetin öznesiyiz. Onlar nesnesi. Esasen onlar türev. Biz ne yaptıysak onlar arkadan takip eder. Ama geç takip ederler, geç intikal ederler. Biz sosyal devleti inşa ederiz, 10 yıl sonra fark ederler, sosyal devletten bahsederler. Biz Türkiye'yi merkez ülke yaparız. Kavramı da biz kullanırız, ama kullandığımız kavramı da hayata geçiririz, onlar 15 yıl sonra fark ederler. Kılıçdaroğlu'nun bütün meselesi, hafızası zayıflığı ve az okuması. Benim vaktim yok. Dolayısıyla ona merkez ülke konusunda ders veremem ama bir öğrencimle konuşurum, benim öğrencim gerekirse ona bir staj dersi verir. Anlatır da Kılıçdaroğlu anlar mı bilmem. Kendi belediye başkan adayı olduğu dönemde, kendisine oy veremeyen adamdan mega proje çıkar mı? Kağıthane'ye gider, 'Kağıttepe' der. Mersin'e gider ‘Güneydoğu'nun incisi’ der. Allah aşkına Mersin'in haritadaki yerini bilmeyen Afro-Avrasya'yı bilir mi. Birisi yazmış eline vermiş, o da kitap okuyup kaynağını bilmediğinden almış, okumuş. Sayın Kılıçdaroğlu mu? Sayın Bahçeli'ye soruyorlar 'Kitap okur musunuz?' diye, 'Kitap okumuyorum' diyor. Yahu kitap okuyup kendisini yenilemeyenden Türkiye'ye lider çıkar mı? Biz kitap ya okuruz, kitap ya yazarız ama en önemlisi biz tarih yazarız. Onlar ancak bizim yazdığımız tarihi okuyabilirler, onlar ancak arkamızdan gelebilirler” diye konuştu.

Büyük bir oyun oynanıyor

HDP'nin Adana ve Mersin'deki binalarına yapılan saldırı ile ilgili konuşan Davutoğlu, saldırının failinin DHKP-C'li olduğunun ortaya çıktığını belirterek şunları söyledi: "Adana ve Mersin'de HDP binalarına saldırı yapıldı. Saldırıyı duyduğum anda açık bir şekilde bunu kınadım. En şiddetli şekilde kınadım ve bütün parti liderlerine 'Gelin hep birlikte bu saldırılara karşı çıkalım' dedim. Ama şu ana kadar diğerleri AK Parti'ye saldırı yapıldığında, Van'da, Ağrı'da, Siirt'te, Erzurum'da AK Parti adaylarına Erzurum'da saldırı yapıldığında sesleri çıkmadı. Şimdi biliyorlar seçimi kaybedeceklerini, o saldırılar üzerinden o üç parti düğmeye basılmış gibi, paralel çete ve Doğan Medya hep beraber suçu AK Parti'ye yıkmaya çalıştılar. Allah aşkına Sinoplular siz şahitsiniz, şimdiye kadar AK Parti'den şiddet sözü duydunuz mu? Herhangi bir şiddetin içinde yer aldık mı? Teröre, şiddete karşı dimdik AK Parti olarak durmadık mı? Şimdi HDP 'Bunu AK Parti yaptı' dedi. Doğrudan Cumhurbaşkanı ve beni suçladı. Bir de topu havalandırdı ve MHP'ye pas attı. HDP'ye hep karşı olduğunu söyleyen MHP hemen pası aldı ve hemen 'Doğru biz yapmadık, AK Parti yaptı' dedi. Kılıçdaroğlu da bir anda suçluyu iki saatte ilan etti, AK Parti yapmıştır diye. İşte o an İçişleri Bakanımıza talimat vermiştim. Bu suçluyu bulun, ta ki bu yalancıların maskeleri insin. Önce tespit edildi. Dün tespit edildi. Bu gün detayları açıklandı. Bu saldırgan geçtiğimiz yıllarda DHKP-C'den tutuklanan bir terörist. Şimdi DHKP-C militanları rahmetli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit ettiklerinde CHP'lileri çağırmışlardı. CHP'nin Hatay birinci sırası, Esed zulmüyle, bu gruplarla ilişkili olan adamlar. Şimdi aynı şekilde DHKP-C ile PKK bağlantısı var. Oyunu görüyor musunuz? Bir taraftan bir terör örgütü mensubu bir saldırı yapacak, arkasından AK Parti suçlanacak. İşte maskeler birer birer iniyor. Maskeleri indireceğiz.”

Mitingintamamını VİDEOLU izleyebilirsiniz...

Bu kez 1 doğru 4 yanlışı götürecek

“Dışarıdan birileri, bir takım çevreler bunlara akıl veriyor” diyen Davutoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: “Diyor ki; 'Siz tek tek iktidar gelemezsiniz, bir araya gelin, kenardan köşeden AK Parti'ye zarar verin, bu 12 yıllık istikrar dönemi bitsin. Onun için CHP, MHP, HDP birde paralel, dört nane yanlış, diyorlar ki bir doğruyu AK Parti'yi götürsün. O üniversite sınavında olur. Siyaset sınavında bir doğru 4 yanlışı götürecek. Aziz Sinoplular elif gibi bir doğru ile AK Parti ile dört yanlışı götürmeye var mısınız? 7 Haziran'da bir destan yazmaya, ikide iki yapmaya var mısınız? Nazım ve Cengiz beyi Ankara'ya göndermeye var mısınız? İşte Sinop meydanı bu tuzaklara karşı cevabını veriyor."

Başbakan Davutoğlu'na Sinop ziyareti sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop milletvekili adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ile İl Başkanı Ali Çöpçü eşlik etti.

Haber: Serhat Özşahin - Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
44. Yorum: herkezkonuşurakpartiyapar 25 05 2015 01:44
40 nolu yorumcu güney doguyu sadece sen yaptın sanıyorsun herhalde 15 ay cudi gabar kato da bizde cok kostuk kerdes sen isine bak koltuguna otur ferah ol devletini izle.

43. Yorum: 39 .nolu yorumcuya 23 05 2015 22:51
seviyeni ne kadar güzel belli etmişsin.millete ahlak dersi vermişsin,bir de kendi yazdıklarını bir oku .utanman varsa yazdıklarından utanırsın.gerçi millet asgari ücretle kıt kanaat geçinirken.işkurcular inim inlerken,vatandaş kan ağlarken siz koltuğunuzda kahve içmeye alışıksınuz.

42. Yorum: 39 nolu yorumcuya 23 05 2015 17:51
allah'a şükürler olsun ki bizler hiçbir zaman menfaatimiz için olmadık yerlere oturmadık..
davamızı ve dava arkadaşlarımızı satmadık (sizin mehmet ersoy'u sattığınız gibi)
ne b.o.p un eş başkanıyız dedik
ne de pkk ile pazarlık yaptık.
bizlerin yüreği her daim vatan sevgisi ve türkiye aşkıyla atmıştır.
ayrıca bizim hiçbir zaman adımız yolsuzluğa ve hırsızlığa bulaşmamıştır..
alnımız ak başımız dik tir.
ayrıca biz hiçbir seçimi pensilvanya sayesinde kazanmadık ve hiç bir zaman seçim sonrasında pensilvanya ya teşekkür etmedik.
ve sonrasında çıkarlarımız çakışınca paralelci örgüt demedik
çünkü onlar ilebir işimiz olmadı..
bu konuda da alnımız ak başımız dik tir.
benim size nacizane tavsiyem;
okuyun ve araştırın..
bütün beyni yıkanmış ve kandırılmış hemşerilerim gözünüzü açın ve bir düşünün13 senede ne yapmışlar memleketimiz için..
düşünün ve evladınıza m.meftun çağlar'a sahip çıkın

41. Yorum: sinop 23 05 2015 07:41
31. yorumcu arkadaş senin o dediğine ha ha ho ho derler.

40. Yorum: 38-39 nolu yorumculara 23 05 2015 06:57
arkadaşlar
siz 7 haziranı bekliyedurun
bizlerin fıtratında ;
çıkarçılık yoktur
çıkarlarımız için adam satma ve kandırmak ta yoktur.
bizim fıtratımızda;
vatan sevgisi vardır
memleket sevgisi vardır
bizler açılım maçılım bilmeyiz terörist ile pazarlığa asla oturmayız.
hakkari ve yüksekova dağlarında g3lerle kovaladıklarımızı
sizler
utanmadan davul ve zurna ile karşılayıp devletin savcısını hakimini utanmadan ayaklarına götürdünüz
ama yemin olsun ki
8 haziran sabahı sizlere bir tek türkiye nin olduğunu
ve
o nun da adının türkiye cumhuriyeti olduğunu
sizlerin anlayacağı dilden öğreteceğiz.
çünkü
yeni türkiye lafı vatan hainliği ile eşdeğer dir böyle biline..
o kahveyide artık nerenle içersin bilemem

39. Yorum: gündüzlülü 23 05 2015 05:58
35 nolu yorumcu edepsiz konuşmuşun sizin gibilerin fıtratında var bu. ben 7 haziran akşamı koltuğuma oturum kahvemi keyfle yudumlyudumlarım ama sen o vaziyette nereye oturursun, oturduğun yerden kalkabilirmisin ben bilemem.

38. Yorum: herkezkonuşurakpartiyapar 23 05 2015 03:18
35 inci yorumcu kardeşim biz hangi ülkede yaşadığımizi iyi biliyoruz ve ve 7 haziranı milletce bekliyoruz.

37. Yorum: iyimser 23 05 2015 00:06
5.yorumcu kardeşim çok güzel özetlemişsin teşekkür ederim

36. Yorum: cht 23 05 2015 00:05
türkiye'de sahil il ve ilçeleri genelde chp'ye oy verir sinop'ta chp'ye oy verir fakat babadan oğula geçer gibi, kulaktan dolma düşünmeden, görmeden, duymadan verirler. at gözlüklerini takmış, takıntılı zihniyet işte...

ismet inönü gibi işlerine gelmezse duymazlar, görmezler, düşünmezler.
işlerine gelirse de pire için yorgan yakarlar.zihniyet bu mantık bu maalesef.

35. Yorum: 30-31-32 ve 34 nolu yorum ... 22 05 2015 23:45
arkadaşlar..!
ya sizin kafanız güzel yada siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz..
30 ve 32.yorumcu sanırım aynı kişisiniz..
arkadaşım sen geçmişte yani o anlattığın yıllarda nerde yaşadın hangi ülkede idin
halkı böyle saçma sapan laflarla mı kandıracaksın..?
senin bu söylediklerine anca ı seçim bürondaki makarnacılar kanar geriside seni muhatrap almaz çünkü sende beyin kapasite sıfır.
ayrıca sana bi çift sözüm daha var;
siz yokken mhp vardı ve mhp nin olduğu hiçbir yerde kimse ne dinimiz şle nede dindaşlarımız ile dalga geçemez anladın değil mi..?
gündüzlülülü ye gelince;
yazdıklarından anlaşılan sen bu lafları bilgisizce ve seçim bürosunda kulaktan dolma öğrenmiş ve burda millete satıyorsun
ama
dikkat et o ittihatçı kominist falan dediklerinin eline bir düşersen
seni 6ay oturamaz vaziyete getirirler benden söylemesi..!

34. Yorum: gündüzlülü 22 05 2015 22:07
bu millet artık uyandı. uyanmayanlarda yakında uyanırlar yeni türkiye geliyor bunu kimse engelleyemecek, artık darbeciler,ittihatçılar, kominizm, terörüzm bitti. cumhur ve başbakan dik duruyor millet arkasında duruyor. dilimiz değişsede, bazı şeyler yasaklansada bu millet küllerinden doğuyor. tekrar islam aleminin temsilcisi olacağız. dünyaya barış ve huzuru getireceğiz. ileyhi kelimetullahı aklımızdan çıkarmayacağız. allahı kelamı ve selameti üzerimize olsun. türkler var oldukça islam var olacak, barış var olacak, huzur var olacak. bunu ne koministler, ne ittihaçılar, ne çapulcular, nede dış mihraklar engelleyebilir. fetret devri bitti. dev uyandı.

33. Yorum: tvdeizlenen 22 05 2015 21:39
alkışlara inanmayın; çoğunluk alkışlıyorsa iyi, güzel ama alkışlayanlar ya dalkavukların elleriyse...

32. Yorum: akp değil 22 05 2015 21:03
akp değil diyerek başlamak istiyorum.özellikle yaşı genç olanlar kulaktan dolma sözler ile etrafında yapılan projeleri geleceğine ait adımları çok iyi irdelesinde oylarını ona göre kullansın babalarına dedelerine geçmişi bir sorun yıllarca dinimizle başörtümüzle eğitimimizle uğraştılar beyaz türkler kendilerini sürekli üstün gördüler bu ülkenin insanlarına zenci muamelesi yaptılar anadolu aslanları ak parti ile şaha kalktı mazlum halk ak parti iktidarı ile yüceldi geçmiş karanlıktır yokluktur kıtlıktır yıllarca bu ülkeyi soydular çaldılar çırptılar iyi işler yapanlara iftira atıp itibarsızlaştırmaya çalıştılar ülkemiz sinopumuz nefes aldı ve almaya devam edecektir gelecek daha da güzel olacak allah cc doğruların yanındadır nazım maviş kardeşime başarılar diliyorum zafer inananlarındır ve zafer yakındır diyoruz.ak partili olarak

31. Yorum: herkezkonuşurakpartiyapar 22 05 2015 19:09
2-0 herkez bunu boyle bilsin mhp chp hic sansiniz yok sinop inanmış.

30. Yorum: halil samsa 22 05 2015 19:06
özellikle yaşı genç olanlar kulaktandolma sözler ile etrafında yapılan projeleri geleceğine ait adımları çok iyi irdelesinde oylarını ona göre kullansın babalarına dedelerine geçmişi bir sorun yıllarca dinimizle başörtümüzle eğitimimizle uğraştılar beyaz türkler kendilerini sürekli üstün gördüler bu ülkenin insanlarına zenci muamelesi yaptılar anadolu aslanları ak parti ile şaha kalktı mazlum halk ak parti iktidarı ile yüceldi geçmiş karanlıktır yokluktur kıtlıktır yıllarca bu ülkeyi soydular çaldılar çırptılar iyi işler yapanlara iftira atıp itibarsızlaştırmaya çalıştılar ülkemiz sinopumuz nefes aldı ve almaya devam edecektir gelecek daha da güzel olacak allah cc doğruların yanındadır nazım maviş kardeşime başarılar diliyorum zafer inananlarındır ve zafer yakındır

29. Yorum: boyabatlu 22 05 2015 18:34
a damlar geliyor beyler 2 0 hırsızlık olmuş kime ne yolsuzluk olmuş kime ne calıyor ama yapıyor allah soracakmış haşa kime sormuşki bunlara asla sormaz onlar dindar öbürleri gibi mi onlar cumaya basınla tv gidiyor öbürlerini görmüyoruzki onlar konuşur ak parti çalar ama yapar

28. Yorum: 5.yorumcuya 22 05 2015 18:20
bu ülkede berkin elvanı savunanlara ekmek almaya gitti diyenlere oy yok abdullah öcalanı getirdiğini söyleyip asamayanlara , meydanlara al sen as diye ip atanlara hiç oy yok. oylar ülkenin geleceği davutoğluna

27. Yorum: en son insan o dur..! 22 05 2015 18:10
boyabatın sahip çıkacağı en son insan nazım maviş tir..
siz boyabat evladına sahip çıkacak laflarıyla kendimizi kandırırsınız..
biz cumhurbaşkanımıza siyonist ve hırsız diyenleri unutmadık unutmayacağız.
boyabatın sahip çıkacağı bir tane evladı var o da;
mustafa meftun çağlar dır.
bu böyle biline..

26. Yorum: sinop 22 05 2015 15:37
akepe 2 alacakmış, kargalar güler buna, boyabat evladı nazım'a sahip çıkacakmış, nazım ne zamandan beri boyabat'lı olmuş,taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini kendileride biliyorlar,ehh ne yaparsın gönül işte,halkına miting için zulum eden, sinop'un tüm yollarını halkına kapatan, insanların evlerine giden yollardan bile geçirmeyen bir anlayışa sinop sandıkta cevap verecektir. sanki ondan başka parti lideri gelmedi sinop'a, o zaman bu önlemleri neden aldırmadılar. halkından bu kadar korkan bir başbakan sadece türkiye'de olur. uyuyun sizi gidi menfaatciler uyuyun...................
....................

25. Yorum: dengesiz 22 05 2015 14:11
3 numaralı yorumcu zaten akp'ye oy verenlerin kapasitesi belli oluyor. mitinğ nedir anlamış değilim.

24. Yorum: boyabatlı 22 05 2015 08:16
kimse zorunan gitmedi gönüllü gitti boyabat gazetesi ben 8 haziranı bekliyorum... millet yeniden dirildi. abdulhamiti, menderesi, özalı, erbakanı devirdiler ama recep tayyip erdoğanı deviremeyeceksiniz. bu millet buna izin vermez. ha biz cumhurumuzu yolda bulmadık, bazıları gibi sevdiklerimizi üç kuruşa satmayız. bu böyle biline...

23. Yorum: sadece gülücük 22 05 2015 07:04
sen muhtarları tehdit eder gibi konuş , işkur çalışanları başka kamu dairelerinde ki çalışanları işe gönderme ama sonuç kocaman sıfır...

22. Yorum: #akgenclik 22 05 2015 07:03
yok boyle bi kalabalık ! mahser yeri gibiydi devlet bahçeli geldiğinde bunun 10 da biri bile yoktu ! herkes haddini bilecek sonuç ortada. davutogluda kusursuz bir konuşma yapti. onlar soyler ak parti yapar #akgenclik

21. Yorum: 8-0 22 05 2015 06:52
herkes sussun akp liler konuşsun
konuş memur, bu seçimde 8-0 olur mu?
konuş memur bu cehaletle seni hangi zihniyetsiz .............memur yaptı..? onu söyle..
din i imanı kimeye bırakmazsınız daha camiye 100metre kala kolları sıvarsınız
ama o kadar ................. ki ölmüş bir çocuğun üstünden de siyaset yaparsınız.
yanlış anlaşılmasın ben berkin elvan ı savunduğumdan falan konuşmuyorum
elhamdülillah çok şükür bir müslüman olarak;
ölmüş bir insanın üstünden siyaset yapmanın yanlışlığını konuşuyorum
sonra be geri zekalı;
öcalan ile pazarlık yapan kim..?
onu besleyip büyüten ve hertürlü ihtiyacını gideren kim..?
konuşuyorsun ama bilinçsiz ve boş konuşuyorsun ve sen konuştukça senin gibi bir cahili memur yapan akp oy kaybediyor.

20. Yorum: toprak 22 05 2015 06:30
allah allah diyerek vatantaşı dolandır geçmişe bir bakın hangi hukumet zamanında 4 bakan ıstıfa ettibudamı allahdan zorla meymurları işkurdan girenle getirdiniz buda allahdan deyilmi sayın akplıler toprakta bunun hesabini cenebi allah sorar sizlere ozamanda deyin şeytana uyduk deyin

19. Yorum: 5.yorumcuya 22 05 2015 06:22
memur efendi..!
gerçekten memur isen maaşını bu devletten yani bizlerin verdiği vergiden alıyorsun..
şimdi ben sana diyorum ki;
ben vergisini düzenli ödeyen bir vatandaş olarak sana hakkımı helal etmiyorum..
ahirette iki elim yakandadır.

18. Yorum: çok beklersinnnnn. 22 05 2015 06:17
neden milletin zoruna gidiyoo iftira atmayın oraya gidenleri kimse zorla getirmedi herkez coşkuyla desteklemeye gitti .meyve veren ağaç taşlanır yine akp kazanacak çok beklersiniz herkez konuşur a k p yapar .

17. Yorum: vanmunit 22 05 2015 05:55
saraydan. durağan. boyabat. hepsi sinop'ta. sinoplularda kafede geçmeleri.

16. Yorum: al basina cal 22 05 2015 05:49
ak partiye oy veren biriydim 17. 25 si yalan iftira dedik paralar polislerin dedik ina nmadik o yalan bu yalan bu gunku iskur iscilerini sinopa mitinge getirmeleridemi yalan olmazbukadari hic olmaz kul kakki var bundan sonra asla vermem bu dunyanin birde ahireti var

15. Yorum: 2-0 22 05 2015 05:42
koptu geliyooo

14. Yorum: turan 22 05 2015 05:33
ben böyle miting görmedim,adam 15 bin kişi yazmış sen saymayı mı bilmiyorsun mahşer yeri az gelir, insan seli aktı resmen nur yağdı nur , iş kurcu gelmiş gelecek tabi gelmeyip ne yapacak, daha bunun önümüzdeki senesi var adama ekmeği kim verirse oraya gider,allah yar ve yar ve yar yardımcıları olsun, allah başımızdan bunları eksik etmesin, başbakan iyi konuştu ama hiç teklemedi ara sıra jarz kesiklik yapsa da iyiydi sonuç belli 3....0

13. Yorum: emekli 22 05 2015 05:32
5.nci yorumcu onlar asmadı ama oslodan başlayıp imaralıyla görüşme yapıp sonra inkar etmedi.taşıma kalabalıklarda seçim sonucu belirlemez.sonuçlar belli koalisyon geliyor hemde çok güzel olacak

12. Yorum: kürşat 22 05 2015 05:31
5 nolu yorumcu sen nasıl memur oldun imtalıdaki it ne zaman yakalandı iyi öğren biz asamadık ama sizin gibi besiyede çekmedik masada pazarlık işbirliği yapmadık dün kanka idiniz bugün düşman gibisiniz seçimden sonra aynı yatağa girersiniz makarnacı mehmur

11. Yorum: boyabatlı57 22 05 2015 04:35
5 vci yorumcu yalakalık yapcsnıza memurluğunuzu görevinizi yapın

10. Yorum: boyabatlı57 22 05 2015 03:41
devletin imkamkarını kullanıp kamuda cslışan mrmurun amirin işkurun belediyenin personelini zorla getirmek adaletmi yazık o ucak devletin malı akepenn deuil sero ahmet babanın malı değil o uçak babanın uşağı değil o personel aynı sözlerim erdoğanada gecerli siyaset yağcaltın nie cumhurbaşkanı oldun sen pafişahmısın

9. Yorum: komedyen 22 05 2015 03:17
komikmiş :)

8. Yorum: köylü 22 05 2015 02:38
sıkıntı yok sinop iki sıfır ak partinin

7. Yorum: boyabatlı 22 05 2015 02:30
taşıma kalabalık .

6. Yorum: gurbetli 22 05 2015 02:04
çok kalabalıkmış öyle dediler ama okulları tam getirmemişler birkaç işkurçu buralarda kalmış onlarda orda olsalardı 2 0 garanti olurdu

5. Yorum: memur 22 05 2015 01:57
bu ülkede berkini savunanlara oy ekmek almaya gitti diyenlere oy yok
abdullah öcalanı getirdiğini söyleyip asamayanlara , meydanlara al sen as diye ip atanlara hiç oy yok
oylar ülkenin geleceği davutoğluna adam gibi adama

4. Yorum: tvdeizlenen 22 05 2015 01:53
bazı insanları her zaman, bütün insanları da bazen kandırabilirsiniz; ama bütün insanları her zaman kandıramazsınız

abraham lincoln

3. Yorum: ak gençlik 22 05 2015 01:51
bügün sinopta en az 15 000 kişi vardı. sinop tarihinde böyle mitinğ görmedi. reisin emanetine sinop sahip çıktı.inşallah boyabat ta boyabatlının evladı nazımı meclise sokacak.

2. Yorum: goygoy 22 05 2015 01:26
bu adam çok komik... bayılıyorum bunu dinlemeye;)

1. Yorum: gerçekci 22 05 2015 01:01
vatantaş çok menmun kalmış kamuda calışan zorla işkurdan gelenler zorla belediye personelini zorla getirmek güneşin anlında bekletmek aç açına bekletmek karar vatantaşın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60012


Tasarım:DtGaNi