Yayın Tarihi:23 05 2015 18:16(1985)

Davutoğlu'nun Korumaları Engelli Vatandaşı Ağlattı

Başbakan Davutoğlu'nun 21 Mayıs'taki Sinop mitinginde korumalar, engelli bir vatandaşın Başbakan'a yaklaşmasına izin vermedi. Vatandaş gördüğü muamele karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için miting çalışmalarını 21 Mayıs'ta Sinop'ta sürdürmüştü. O mitingte Davutoğlu'nun korumaları, engelli bir vatandaşın Başbakan'ın yanına gitmesine izin vermeyince vatandaş gözyaşlarını tutamadı.

KORUMALAR İZİN VERMEDİ

Haberimsen Gazetesi'nden Ali Osman Önder'in haberine göre partisinin Sinop merkezde düzenlediği mitingte konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun korumaları miting alanının kenarında bir skandala imza attı.

Akın Demirbaş isimli engelli bir vatandaş Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ulaşıp derdini anlatmak istedi ancak buna Başbakan'ın korumaları izin vermedi ve iddiaya göre fiziki müdahaleyle karşılaştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde asgari ücretle hizmetli olarak çalışan aynı zamanda kanser hastası olan babasına bir böbreğini veren, hastane masraflarından ötürü de evleri icralık olan yarım böbrekli Akın Demirbaş kendisine yapılanlara dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu.

"ÇEK KARDEŞİM ŞU HALİMİ GÖRÜYORSUNUZ"

Demirbaş "Kadro istiyoruz, torpil dönüyor, torpil" diye bağırdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ulaşamayan Akın Demirbaş, "Sen Başbakan'dan ne istiyorsun?" sorusuna ise "Engelli kadrosu istiyoruz biz. Dün 20 Mayıs'tı fakat özürlü kurasında hiç kimse işe giremedi torpil dönüyor, torpil çek kardeşim şu halimi görüyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Haber: Haberler.com

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: hani nerde 24 05 2015 20:52
hani nerde davutoğluna canımı veririm diyen vatansaş işlerine gelmeyemi böle ağlatırlar sero ahmet gördünmü bunu tabi görmez hemen cavap hazır paralelçi der kesin

5. Yorum: erbil 24 05 2015 18:56
zengin kesimin ekonomiden aldığı pay %53,7 olmuş. elit kesimin. anam babam canım sana feda diyenin. milletin a.. koyacaz diyenlerin.ogulların,sana
tların,rezalarınn. biz gariban halk fakirliğe,banka kredilerine,asgari ücrete talime mecbur edildik. bize vermez istikrarı sürdürmezseniz onuda elimizden alırız diye korkutuluyoruz. bu böyle devam edemez. allah için devam edemez. millet bu kutuplaşmayı daha fazla kaldıramaz. bu adamların iyi bir derse ihtiyacı var.

4. Yorum: 2-0 24 05 2015 07:32
olayın aslını bilmeden bi haber yapmayın lütfen.her onune gelen konuşmak isteseydi sayın başbakanımız sinoptan cikamazdi

3. Yorum: gerçekci 24 05 2015 06:29
torpil dönüyor diyor evet dogru dönüyor işkurdan girenler orman işletme dişinda calışmayacak denildi şimdi ise akp liler okulda diyer yerlerde çalışiyor akp li olmayanlar dagda güneşin annında calışıyor

2. Yorum: gerçekci 24 05 2015 06:22
korumalar engelli hemşerimize şimdiden bunu yaparsa tekrar tek başına ilk dirara gelirse gerisini sizler vede bizler düşünmemiz gerek

1. Yorum: hızır 23 05 2015 23:53
boyabat gazetesi bu duyarlı haber anlayışından dolayı seni milletçe alkışlıyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33233


Tasarım:DtGaNi