Yayın Tarihi:24 05 2015 00:32(2212)

Her şey orta da !

Başbakan Ahmet Davutoğlu Dün Sinop’ta bir miting düzenledi.

Yaklaşık 7 bin kişinin doldurduğu miting alanında, daha çok ilçelerden araçlar ile taşınan vatandaşlar göze batıyordu. Çok sıkı korunan ve vatandaşı bezdiren koruma fobisi mitinge gölge düşüren ayrı bir etken oldu. Vatandaşın çoğu güvenlik güçlerinin gereksiz abartılı tutumu yüzünden miting alanına girmez iken aynı zamanda alanı terk etmesine de neden oldu.

Sözlerine Sinoplulara güvendiğinden söz ederek başlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu,Sinoplulardan 2-0 yapmalarını isteyerek “Sayın Cengiz Tokmak ile Nazım Maviş’i Ankara’ya göndereceğinize inanıyorum. Sinoplular mert sözünde duran insanlardır. Söz mü?” diyerek,alanı dolduran binlerce kişiye 3 kez sordu ve “Söz“ cevabını aldı.

Fakat miting alanın sadece ön kısmında oluşan doluluk oranı arka , bölümlerde ise fark edilir derecede seyrekti.Sinoplular Başbakanın ziyaretinin seçim sonucuna yansımayacağını ileri sürerek “Sinop’ta değişen bir şey olmaz AK parti 1 CHP 1 milletvekili çıkartır.“ diyerek,7 haziran akşamını heyecan ile beklemeye koyulduklarını belirttiler.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: babanınselamıvar 26 05 2015 04:24
kalabalık edebiyatını bir kenara bırakın. 7 haziran da sandığa varıldığında kalabalık bir anda azınlık olabilir. anap'ı hatırla hesapta bir yanlışlık olmasın.

çokluk bozulmaya azlıktan daha az elverişlidir.

aristoteles

şimdi dağılın...

12. Yorum: 10ve11 nolu yorumculara 26 05 2015 02:35
arkadaşlar anladığım kadarıyla dizler akp lisiniz
akp li olabilirsiniz ve saygı duyarım
lakin;
akp bu seçimde hile hurda yapmaz ise ki imkansız..
sinoptan bu dönem vekili mekili unutun neden unutun dediğimi merak ediyorsan öncelikle tarafsız olarak adaylarınızı ele alın ve geçmişlerini bir araştırın ama gerçekten araştırın sonrada delikanlı hibi düşünün işte o zaman sizlerde bize hak verip oyunuzu
m. meftun çağlar'a vereceksiniz.
ayrıca özellikle velirtmek isterimki;
13 yılda gelmeyen hizmet sonbaharını yaşatan akp den bundan sonra hiiiç gelmez.
akıllı olalım

11. Yorum: mehmet 25 05 2015 22:43
evet yorumcu arkadaşlar o sizin sinop'ta mitingte gördüğünüz kalabalık buz dağının görünen yüzüydü bir de bu buz dağının görünmeyen yüzü var onu da size 7 haziran akşamı göstereceğiz panik yapmayıp bekleyin

10. Yorum: miting 25 05 2015 21:03
doğru. bu mitingte sayı azdı. aşağı yukarı chp istanbul mitingine gelenler kadar sayı vardı alanda.

9. Yorum: eser 25 05 2015 14:59
6 yorumcu kardeşim sen git ver. biz oy moy vermeyeceğiz. chp ve mhp nin yanına hdp yi yazmanda ayrı bir çakallık sezdim ama yemezler. 15 yıl sonra burası suriyeye döner. yapılan hizmetlerden ve yapanlardan allah razı olsun. ama artık ak partide büyük yozlaşma var. 5 yıl öncesinin partisi değil. ülkeyi mahfettiler... baas rejimi kurmak istiyenlere geçit yok. bence sen bir kez daha düşün kardeşim. kur-an a küfür edenleri balkona çıkartanları, mitinglerde alkışlatanları unutma. hırsızlara geçit vermeyeceğiz. sende öyle yap

8. Yorum: babanınselamıvar 25 05 2015 08:02
ey yalanların peşinden giden veya mecbur kalan hemşehrilerimiz ne zaman uyanacak ve büyük resmi göreceksiniz? taşla, betonla, asfaltla ülke kalkınmaz. hele kamuya tıkış tıkış insan doldurarak ülke hiç kalkınmaz.
ha bir de hizmet sektörü var ki sanayi ve tarım hep bu sektöre kaydı.
yazık değil mi bu ülkenin para kaynaklarına. 10 yıllık para bolluğunda yolda, havaalanıda, köprüde, tünelde olsun ama tarım,sanayi nereye gidiyor.2000lerin başında bilişim trenini yakalamayı hedefliyorduk peki ne oldu? yıl 2015 hani kendi yazılımımız hani kendi işletim sistemimiz?
yok kendi uçağımızı yok kendi tankımızı bilmem ne bilmem ne yapıyoruz...yalannnnnnnnn
!!!! kırtasiyedeki kalemi bile üretemiyorsun...

7. Yorum: veli 25 05 2015 04:01
vatandaştan çok polis vardı

6. Yorum: vizyon 25 05 2015 00:10
-bakin buradan bir cagri yapiyorum,bu cagrim chp-mhp ve hdp´lileredir,
-7 haziran sabahi oy vermeye gitmeden önce büyük düsünün,yapilan calismalari hizmetleri ve son 13 yilda memleketin nereden nereye geldigini ve bu sekilde gidilirse 15 yil sonra nerelere gelinecegini hesaplayin ve ona göre oyunuzu kullanin ve oyuna gelmeyin,gercek baska hayal baska düs bambaska birseydir.
-soru: bunlar akp.öncesine kadar türkiyede degillermiydi bu zihniyetler türkiyeyi hic yönetmedimi?
-cambaza baki oynamasinlar,bu isler vizyon isi benim adim kemalle olmaz bu cok ucuz kaynak göster kaynak

5. Yorum: müslüman türk 24 05 2015 08:52
arabalar süsleyip mitinglere giden,seçim bürolarında nöbet tutan devlet memurları,yanlış yapıyorsunuz,bıldırki yediğiniz hurmalar...

4. Yorum: adil 24 05 2015 07:12
2-0 olacak bizde istediğimiz gibi at koşturacağız zanneden bazı densiz "devlet memurlarıda" oradaydı. mesayi saatinde parti mitingine katılacak kadar harama bulaşmışlar işte. bu bir hoyratlıktır. bu bir şımarıklıktır. bu bir azmışlıktır. allah bu halde olanları affetsin. affetmek o'na mahsustur. ama biz bu dünyada bunun hesabını sorarız. milletin, yetimin hakkı için sorarız.

3. Yorum: sero 24 05 2015 05:55
sero ahmet söz aldı gitti ama boşa geldi sinop ilçeri yetmedi samsun ilçerinden getirilen insanlarla bizlerçe kişi elbette olur baskıyla taşımayla işkurcu gariban işçikeri oraya saatlerce bekletmekle olmazz sen buraya bu halkın oyuyla gelmedin ki bu halk seni orada durgutsun

2. Yorum: boyabat 24 05 2015 02:15
habere bakarsanız mhp liler hiç çalışmasın boşuna ne saçma haber

1. Yorum: boyabatlı 24 05 2015 01:53
sayın kılıçtaroğlu'nun geldiği günüde hatırlıyorum. buyurun kıyaslayın. http://www.boyabatgazetesi.com/?start_from=&ucat=1&subac
tion=showfull&id=12819157
00&archive=1284740603&


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394313


Tasarım:DtGaNi