Yayın Tarihi:25 05 2015 03:31(1812)

MHP'liler Sinop'ta Yürüdü -2

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: köylü ye 26 05 2015 17:57
köylüüüüü..!
bak çok konuşma yoksa o yavru kurtlar seni köyünün en yüksek tepesinde ve seni köyünün yağmurların da bir uluturlar ki...;
zevkten bir 2-0 daha 2-0 daha diye diye gezersin..
bilmem anlata bildim mi..?
8 haziran sabahını bekleyin..

6. Yorum: köylü 26 05 2015 03:46
boş teneke sesi yavru kurtlarım benim ak parti 2 o aldığında rüyadan uyanırsınız

5. Yorum: çoraklı şakir 25 05 2015 19:09
mhp ye bravo dorusu. güçlü bir gövde gösterisi olmuş diyebiliriz.yükselen trentler belli.çifçi köylü ucuz mazota oy verir.emekli ve asgari ücretli 1500 liraya oy verir.garip gureba işsiz , iş aş umuduna oy verir.oylar hem chp ye hem mhp ye beyler.

4. Yorum: syr 25 05 2015 17:17
mükemmel bir organizasyon olmuş ve bu seçim de mhp nin gücü ortaya çıkmış.
bu böyle bilinsin ki bu seçimde sinop ta akp nin hegemonyası yıkılacaktır allah'ın izni ile
emeği geçen herkesten allah razı olsun
saygılar boyabatın sinopun güzel memleketimin güzel insanları saygılar..

3. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 25 05 2015 10:22
birinci yorumcu kardesim masallah agzinizdan bal akiyor insallahda bu bali tüm sinoplular olarak memnuniyetle karsiliyoruz. neden olmasin bu isler sadece halkimizin üc hilale muhurunu vurarak olmuyormu evet oluyor ve bu sefer böyle olacak insallah bizler inandik ve yürümeye devam ediyoruz adaylarimizda insallah meclise yürüyecekler. türk töresi kardesim yerden göge kadar haklisin sana katilmamak elde deyil ama ben bu sefer inaniyorumki boyabat halkimiz kardesimizi yalniz birakmayip gerekenin fazlasiyle destekleyecegine eminim ve nasil bir memleketten vekil cikiyormus dünya alem görecek mhp merkezde iyiki meftunu birinci sira adayi yapmisiz diyecektir tüm hemsehrilerime simdiden mhp yi destekleyecekleri icin üc hilali mühürlerle dalgalandiracaklari icin tesekkürler hepinizi saygiyle selamliyorum benim aziz boyabatli hemserilerim

2. Yorum: türk töresi 25 05 2015 04:17
sinop merkez sayesinde sinop ilk defa mhp den bir vekil çıkaracak. burada biz boyabatlılara önemli bir görev düşüyor, sinop un sahip çıktığı bizim evladımız mustafa meftun çağlara bizimde en az sinop kadar sahip çıkmamız. şayet biz gereken desteği mustafa meftun çağlar'a vermez isek hem meftun bey hemde biz gerçekten bu sonuçtan mahçup oluruz. çünkü partilerin aday listelerinde 1.sıra boyabatlı tek aday mhp adayı mustafa meftun çağlar dır. boyabatlılar bu seçimde parti ayrımı yapmaksızın kendi evladı, içimizden çıkmış, bizi sinop'ta adam gibi temsil edecek mhp adayı mustafa meftun çaglara sahip çıkmalıdır. hepimiz biliyoruz ki ne cengiz tokmak nede barış karadeniz mustafa meftun çağlar kadar bize asla yakın olamaz. boyabat, ilerde pişman olmak istemiyorsan, vekilsiz kalmak istemiyorsan parti ayrımı yapmaksızın bu sefer mhp ye oy ver.

1. Yorum: veli 25 05 2015 03:56
sinop ilk defa bu kadar kalabalık. mhp 2-0 ara yürümüş gerçekten


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48341


Tasarım:DtGaNi