Yayın Tarihi:26 05 2015 17:31(1703)

Son Seçim Anketi Mayıs 2015

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: vatandaş 27 05 2015 12:35
sayın gazeteci kardeşler seçim zamanı ayrı bir site açın tarafı olduğunuz partilerin çalışmalarını yapın evvelki yazdığınız yazılarla çıkan sonuçlarıda karşılıklı yazsanız nasıl olur inanın çok benimsenip sevildiğinizden değil boyabatla ilgili heberleri alacak sielerin azlığından takip ediliyorsunuz.bu millet artık bazılarının atmalarına yönlendirmelerine karşı dağdaki çoban bile inanın oyunu bilerek kullanıyor.

1. Yorum: ali 27 05 2015 07:31
hala % 40 larda oy veriyorsa bu akp nin başarısı değil milletin yapılan hizmetlere olan minnet borcudur. o borcu şimdiye kadar çoktan ödedi bu millet. joleli yiğit, milletin anasına küfreden kazanmadık ihale bırakmayan cengiz, anamı babamı erdoğana kurban ederim diyen sevimsiz ethem, 750 beygirlik motoruyla denizlerde gezerken pisllikleri örtülen reza nın akp sine milletin bir minnet duymasına gerek yok. saray yalakalığı diye bir gündemi yok bu milletin artık.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

19968


Tasarım:DtGaNi