Yayın Tarihi:27 05 2015 00:58(1676)

BTP Sinop Milletvekili Adayları Boyabat’ta Basın-Yayın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Boyabat Sanayi Sitesi, Orta Çarşı ve Adnan Menderes Bulvarı, Resmi Daireler ve mahalleleri tek tek gezen Bağımsız Türkiye Partisi Sinop Milletvekili adayları Avukat Fatma As ve Ayhan Kul, BTP Gerze İlçe Başkanı Hüseyin Gül ve Ayancık Teşkilatından Kemal Demirkaya Boyabat’ta yakın ilgi ile karşılaşırken, bazı vatandaşlar “Bizi ezilmekten, sömürülmekten ancak BTP iktidarı Kurtarabilir” şeklinde atıfta bulunurken, bazıları ise "Tam Bağımsız Türkiye” dediler. Boyabat seçim çalışmaları esnasında Basın kuruluşlarını da ziyaret eden Milletvekili adayları boyabatgazetesi.com haber sitesi İmtiyaz Sahibi Hakkı Küçükbaş ve Boyabat haberleri net haber sitesini de ziyaret ederek basın kuruluşlarının önemi hakkında vurgulamalar yaptılar. BTP Milletvekili adayları çalışmalarına devam etmek üzere Durağan’a hareket ettiler.

BTP Sinop Milletvekili adayının Canlı yayın konuşmasını www.Boyabathaberleri.net — www.boyabat.biz. www.boyabatgazetesi.com www.sinopilkhaber.com www.boyabatezgifm.com

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84556


Tasarım:DtGaNi