Yayın Tarihi:27 05 2015 01:40(1716)

Davut Çalhan: Yolumuz Atatürk’ün yolu, hedefimiz, saltanatın sonu

DSP Sinop Milletvekili adayları Davut Çalhan ve Necati Yıldırım, beraberinde DSP Türkeli İlçe Başkanı Recep Keser ile birlikte ilçemizdeki kamu kurumlarına, esnaflara ve vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Sinop’ta 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, DSP Sinop Milletvekili adayları Davut Çalhan ve Necati Yıldırım, beraberinde DSP Türkeli İlçe Başkanı Recep Keser ile birlikte kamu kurumlarına, esnaflara ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal ediyor. Heyet, gazetemize yapmış olduğu ziyarette, ilçedeki sorunların çözümü için halkımızın DSP’yi seçmesi gerektiğini vurguladı. DSP Sinop 1. sıra Milletvekili adayı Davut Çalhan yaptığı açıklamada, demokratik halk iktidarında gerçekleştirilecek ve Türkiye’de bolca üretip hakça bölüşecek, hakça düzeni kurabilecek tek partinin Demokratik Sol Parti olduğunu söyledi. Çalhan, “Hem CHP kökenli hem de bazı partilerin tabanındaki gerçek sosyal demokratların huzur ve güven ortamında bu çarpık ve bozuk düzene dur diyebilecek ve bir araya gelebilecekleri tek parti Demokratik Sol Parti’dir.

Ülkemiz ve Dünyamızın girdiği kritik günlerde Türkiye’mizin haklarını ödünsüz ve macerasız olarak koruyup, sağlayabilecek bir hükümeti de ancak Demokratik Sol Parti kurabilir. Geçmişte Demokratik Sol Hareket, bunu Kıbrıs’ta, Ege’de ve haşhaş tarlalarında, maden ocaklarında, işçi haklarında, kısaca üretenlerin haklarının alınmasında kendisini kanıtlamıştır.

Yolumuz Atatürk’ün yolu, hedefimiz, saltanatın sonu” ifadelerini kullandı.

Turistik bir ilçeye yakışmayan bir yol

Demokratik Sol Parti (DSP) Sinop 2. sıra Milletvekili adayı Necati Yıldırım ise, turistik bir ilçe olmasına rağmen Türkeli’nin yollarının vatandaşlarını bezdirdiğini söyledi. Yıldırım, Türkeli ilçemizdeki vatandaşlarımızla yaptığımız söyleşilerde, Türkeli’nin yollarının içler acısı durumda olduğunu belirterek, DSP’ye yetki verilmesi durumunda yol sorununu kökten çözeceklerini ifade etti.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatan 29 05 2015 21:40
davut başkan sen ve zaman gazetesi , daha neler görecektik :)

2. Yorum: tarafsız 27 05 2015 15:26
düşünce özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz eyvallah... lakin sol parti vekil adayı vatandaşla hasbihal halinde görünümüyle verdiği pozda zaman gazetesinin ifadesi nedir?
bu soruya mantıklı bir cevap alabilirsem oyum sizin...

1. Yorum: alkışlıyoruz 27 05 2015 06:40
helal olsun davut abiye adam tek başına muhalefet


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32976


Tasarım:DtGaNi