Yayın Tarihi:27 05 2015 17:25(1202)

ASİLDER İlk Genel Kurulunu Gerçekleştiriyor

Kısa adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli ve İlçeleri Eğitim ve Kültür Derneği ilk Genel Kurulunu 30.05.2015 tarihinde Yenimahalle Belediyesi Yeni Salonda saat 11:30 hemşehrilerinin katılımıyla gerçekleştirecektir.

Konu ile ilgili açıklama yapan kurucu başkan Kenan Güllü Çanakkale Zaferi'ni kutladığımız 18 Mart 2015 tarihinde yol arkadaşlarımızla birlikte kurmuş olduğumuz ASİLDER'imizi 6 aylık yasal süremiz dolmadan cefakar vefakar ve kadirşinas hemşehrilerimin ve dostlarımın özveri ve gayretli çalışmaları sonucunda teşkilatlanmamızı tamamlayıp genel kurulumuzu tarihinden önce gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Aziz Hemşehrilerim, çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda önce Allah'ın sonra sizlerin duası ile genel kurulumuzu bir şölen havasında gerçekleştirmek için arkadaşlarımızla gayret ve çalışma içindeyiz, davul zurnamız eşliğinde şölen havasında gerçekleştirmek istediğimiz genel kurulumuz ayrıca ikramlıdır. Genel kurulumuzu teşriflendirmeniz bizlere güç katacaktır. Genel kurulumuza ailecek eş ve dost akrabalarınızı da bekliyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizi mahcup etmesin. Bu vesile tüm hemşehrilerime selam ve saygılar sunuyorum.

ASİLDER Genel Başkanı
Kenan Güllü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83037


Tasarım:DtGaNi