Yayın Tarihi:28 05 2015 18:01(947)

Yüksekokul İçin Sinop Üniversitesi Rektörüyle Görüştüler

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Durağan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta ve Durağan İl Genel Meclis Üyesi Hamit Topçuoğlu, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede: “Rektörümüze; İlçemize Yüksekokulun açılmasıyla ilgili Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Aynı zamanda Sayın İlçe Başkanımız ile birlikte bütün imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. İlçemiz mevcut yapılaşmasıyla zaten öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydedir, dedik. Rektörümüz’de Yüksek Okul’un açılması ile ilgili üzerine düşeni yapacağını ifade ederek, Yüksek Okul için yer teslimi yapılması gerektiğini söyledi. Bizde yeri kıza bir zaman içersinde tahsis edeceğimizi söyledik. Resmi çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Yüksek Okulu Durağan’a kazandıracağız. Biz değişen ve gelişen bir Durağan için çalışıyoruz.”dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mert ali 28 05 2015 18:38
ak partiye en cok oyu veren ile hep durağan oldu ama yıllardır durağana bir yüksekokul açtıramadınız ya yazıklar olsun size.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

63554


Tasarım:DtGaNi