Yayın Tarihi:30 05 2015 21:31(1200)

YBO’lu Karikatüristler Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali'nde…

9 Mayıs’ta açılışı yapılan, 46 ülke ve Türkiye’nin de 35 ilinden katılımın olduğu 2. Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali’ne Boyabat Yaşar Topçu YBO’lu öğrencilerimiz de “Barış” konulu karikatürleriyle katıldılar.

“İçim Dışımdan Büyük” başlığıyla gerçekleşen ve direktörlüğünü Erdinç Alnıak ve Evren Aldoğan’ın, küratörlüğünü Ani Setyan’ın gerçekleştirdiği Arkadaşım Bienal-Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali’ne Karikatürist-Ressam-Görsel Sanatlar Öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu’nun öğrencilerinden Didar Aşkın Ayrancıoğlu (9 Yaş), Kezban Yağmur Demirel (11 Yaş), Emine Tunç (11 Yaş), İrem uysal (11 Yaş), Rümeysa Gül Tunç (12 Yaş), Reyhan Akgiş (12 Yaş), Serkan Güdükoğlu (12 Yaş), Cennet Külcü (13 Yaş), Sinem Çınar (13 Yaş), Melisa Tunç (13 Yaş), Melisa Demircan (13 Yaş), Aynur Kavak (14 Yaş), Esra Gültekin (14 Yaş), Nuray Kavak (14 Yaş), Rana Uysal (14 Yaş), Dağlar Umut Ayrancıoğlu (14 Yaş), Abdulhakim Orhanoğlu (15 Yaş) “Barış” konulu karikatürleriyle katıldılar… Öğrencilerimizin barış konulu eserleri Çanakkale İskele Meydanı’nda her gün binlerce sanatseverle buluşuyor…

46 ülkeden binlerce çocuğun resim, karikatür, heykel, seramik, video, yerleştirme gibi farklı sanat alanlarından binlerce eserinin sergilendiği Bienal’de Doğtaş Bienal Ana Mekânı’nı, İskele Meydanı, Korfmann Kütüphanesi, Yazar ve Sanatçı Evi ile Çanakkale Seramik Müzesi kullanılan mekânlar arasında ve etkinlik 7 Haziran’a kadar gezilebilecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78505


Tasarım:DtGaNi