Yayın Tarihi:02 06 2015 00:06(1278)

Sinop‘ta Düzenlenen Off-Road Şampiyonası'nın 3.Ayak Yarışlarında Sinop Off-Road Spor Kulübü 1. Oldu

Türkiye Otomobil Federasyonu’nun organize ettiği ve Sinop Off-Road Spor Kulübünün ev sahipliğini yaptığı Türkiye Şampiyonası 3. Ayak yarışları hafta sonunda yapıldı.

30 Mayıs 2015 Cumartesi günü Orman Etabı ile başlayan Off-Road yarışlarının Startını Vali Yardımcısı Kaya Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Haşim Murat Öztürk verdi.

Şampiyonaya Sinop , Ankara , Denizli , Alanya , Rize , Sakarya , Tekirdağ , İstanbul ve Trabzon ‘dan katılan özel tasarlanmış 21 aracın katılımı ile 9.6 km uzunluğunda üç start üç turdan oluşan zorlu etapta kıyasıya yarıştılar.

31 Mayıs 2015 Pazar günü yarışmanın Seyirci Etabının Startını Sinop Valisi Sayın Dr. Yasemin Özata Çetinkaya , Vali Çetinkaya’nın eşi J. Yarbay Temel Çetinkaya , İl Jandarma veGarnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten verdi.

Sinop Bostancılı mevkiinde düzenlenen yarışlar üç etap ve üç turdan oluştu. Mücadele eden yarışcılar Su engelleri , rampaya aşmaya çalışması izleyiciden alkış aldı.

Yarışmalar sonucunda Sinop Off-Road Spor Kulübü yarışçıları Bülent Cevdet Durdu ve Barış Güner Birinci , Trakya Off-Road Spor Kulübü yarışçıları Onur Alptekin ve Tamer Akdağ İkinci , Ankara Off-Road Spor Kulübü yarışçıları Yunus Ayhan ve Bilal Karememiş Üçüncü oldu.

Yarışmanın Ödül Töreni Diyojen otelde gerçekleştirildi. Ödül Törenine Sinop Valisi Sayın Dr. Yasemin Özata Çetinkaya , Vali Yardımcısı Kaya Çelik , İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sedat Karayücel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Haşim Murat Öztürk, katıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79204


Tasarım:DtGaNi