Yayın Tarihi:02 06 2015 00:33(1437)

Sinop Saadet'e Geliyor!

Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı, yaklaşan Genel Seçimler öncesi son hafta sonunda "Sinop Saadet'e Geliyor" sevgi yürüyüşleri düzenledi. Sinop Milletvekili adayları Mehmet Ali Özgür ve Hasan Üçüncüoğlu’nun yanı sıra Sinop İl Sorumlusu Beşir Elmacı ve İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu da yürüyüşte hazır bulundu.

30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 12:00’de ilkini Boyabat Alparslan Türkeş Parkı’nda onlarca partili ve vatandaşların katılımıyla başlatıp, Orta Çarşı’da mini bir mitingle sonlandıran Saadet Partili adaylar, buradan saat 16:00’da başlayacak olan ikinci Sevgi Yürüyüşü'ne katılmak üzere Sinop Merkez’e hareket ettiler. Sakarya Caddesi’nde de coşkulu bir kalabalığın katılımıyla başlayan yürüyüş Uğur Mumcu Meydanı’nda son buldu.

Yürüyüşlerin ardından Sinop’ta bir dizi faaliyette bulunan Saadet Partisi Heyeti çalışmalarını sürdürmek üzere akşam saatlerinde buradan ayrıldılar.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50167


Tasarım:DtGaNi