Yayın Tarihi:03 06 2015 23:39(1160)

Tokmak 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak ve partililer seçim çalışmaları kapsamında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak ve partililer, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’i makamında ziyaret ederek cemiyete üye gazetecilerle bir araya geldi. Tokmak, “Biliyorsunuz önce bu ülkede şehirlerarası yollarımızın tamamen bitmesi lazım. Bak bu iktidara gelmeden önce AK Partimizin Kurucu Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanımızın vaadi neydi 'Bu ülkeye15 bin kilometre duble yol yapacağım' demişti. Bugün 17 bin 500 kilometre yol yaptık. Bu bölgeyide ilgilendiren Erfelek üzerinden Erfelek, Ayancık, Türkeli üzerinden 3. köprüye bağlanacak olan Sahil Yolu projesidir. Sahil Yolu Projesinin Etüt çalışmaları, fizibilite çalışmaları devam ediyor. Çok yakın zamanda belki bir kaç ay içerisinde ihalesi yapılacak ve bu yol başlayacak arkadaşlar. Bu yol başladıktan sonra tabii ki bu bölge daha çok canlanacak. Birinci önceliğimiz ulaşım. Sahil yolu biliyorsunuz Samsun üzerinden Sinop'a, Sinop'tan Boyabat güzergahı yapıldı. Sinop'tan bu tarafa Erfelek üzerinden Ayancık, Türkeli ve Çatalzeytin 3. köprüye bağlanacak. İnşallah bu önümüzdeki süreçte bunu hızlı bir şekilde yapacağız. Herkes konuşur biz yaparız. Yaptıklarımızı konuşuyoruz.

Şuna da karşıyım 'Sinop'a Nükleer Santral yapılacak diye yol yapılıyor' diyenler var. 'Sinop'a Nükleer Santral yapılacak diye havaalanı yapılıyor' diyenler var. 17 bin 500 kilometre duble yolun 317 kilometresi Sinop'a yapıldı. 17 bin 200 kilometresi başka illere yapıldı. Sinop'a havaalanı yapıldı. Ama Kastamonu'ya da havaalanı yapıldı. Bingöl'e, Karsa, Hakkari Yüksekova'ya da havaalanı yapıldı. Yani Sinop'a Nükleer Santral yapılacak diye yol yapılmıyor. Sinop'taki insanımıza vatandaşımıza yol yapılıyor. Sinop Havaalanı Sinoplu vatandaşlarımız için yapılıyor. Sinop Havaalanı kapatıldığında bizden önceki iktidarlar kapatmıştı. Uçak biletler 180 lira asgari ücret 184 liraydı o dönem. Şimdi otobüs bileti fiyatına uçak bileti alıyorsunuz. Yani bu şu iktidarların, vatandaşın bu teyzenin yerine kendini koyup ona göre politikalar şekillendirmesi lazım. Yoksa siz vatandaşa tepeden bakarsanız, gelip vatandaşın içinde oturup onların derdini dinlerseniz vatandaşın isteği, arzusuna göre politikalar şekillendiremezsiniz, üretemezsiniz. Onun için öncelikli olarak toplumun istek, önceliklerine göre ülkeyi yönetecek politikalarınızı şekillendireceksiniz. Biz de bunu yapıyoruz.

Onun için AK Parti önceki iktidarına yüzde 50 pay oranları geliyor. İnşallah Sinop'ta da biz 2-0 alacağız ve Sinop'ta iktidarın gücünü daha fazla hissettirerek Sinop'umuza hizmet edeceğiz. Bu gün Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize asılsız yakıştırmalar yapılıyor. Vatandaş kendi iradesiyle seçti. 14 parti bir araya geldi Tayyip beyin karşısında yenildi. Bir şeyleri sallarken biraz geçmişinize bakacaksınız. Bu ilkede neler yaptınız? Biz iktidarı kimden aldık bu millet iyi biliyor. Bugün vaad edenler biz iktidarı onlardan aldık. Erken seçim kararı alıp iktidardan kaçanlar bugün çıkmışlar vaad yarışı veriyorlar. o kadar yapacaktınız da niye iktidardan kaçtınız. Erken seçim kararı aldınız, yapsaydınız. Çünkü 6 ay kadar daha iktidarda kalsalardı bu millete ödeyecek maaş bulamayacaklardı. Bunun için biz bugün iktidara 4. dönem yürüyorsak bir şeyler yapıyoruz. Bir şeyler üretiyoruz. Herşey ortada bu millet çalışanı da biliyor kuru vaad sallayanları da veriyor.” dedi.

Cengiz Demirel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak ve partililere seçim döneminde başarılar diledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53230


Tasarım:DtGaNi