Yayın Tarihi:04 06 2015 05:26(1552)

CHP Boyabat İlçe Örgütü Kayaboğazı Köyünü Ziyaret Etti

Boyabat CHP İlçe örgütü Kayaboğazı Köyünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa TÜRK partililer ve 24. dönem Milletvekili adayı Abdullah ŞİŞEK sorunları dinlediler çözüm CHP dediler.Akşam saat 8,30 gibi gerçekleştirilen ziyarette söz alan Muhtarımız hoş geldiniz sefa getirdiniz sizleri daha kalabalık karşılamak isterdik ama bu saat oldu hala tarlasında olan komşularımız var malumunuz bizler çeltik üreticisiyiz ekimide bakımıda zor olan bir ürün bu günlerde yabancı otlardan özelliklede son yıllarda peydahlanan darı denen zararlının mücadelesini veriyoruz ilaç atıyoruz inanın bizler buradayız vallahide bizlerde henüz akşam yemeğimizi yemedik dedi. Bu kadar zor şartlarda ürettiğimiz ürününde para etmemesi devlet mahsulleri ofisinin ilçemizde alım yapmayıp bizleri tüccarın insafına mahkum etmesi bizleri derinden üzmektedir diye devam etti.

Daha sonra CHP 24.Dönem Sinop Milletvekili Adayı Abdullah ŞİŞEK söz aldı.ve '' Değerli Kayaboğazı köyü sakinleri sayın Muhtarım buraya Milletvekili adaylarımızla gelmek isterdik ama onların seçim çatışmaları yoğunluğunda adaysız geledebildik bu anlamda affınıza sığınıyoruz. İki değerli arkadaşımız Barış KARADENİZ ve Mustafa ACUN partimizden bu dönem adaylar. Beni tanıyorsunuz ben bu köye önceki dönemlerde CHP İlçe başkanı olarak beraberimizde Milletvekili adaylarımız ve şu an CHP Grup Başkanvekilimiz Milletvekilimiz Engin ALTAY'la da çok kez geldik.Haziran 2011 Genel seçimlerinde de 2. sırada Milletvekili adayı olarak geldim bana destek verdiniz hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bu gün ise sıradan bir partiliyim 2002 den 2015 e geldiğimizde aradan geçen 13 yılda görüyorumki yaşamınızda bir değişim bir güzelleşme olmamış sorunlarınız yine aynı hatta dahada artmış durumda.2002 de AKP ilk iktidar olduktan sonra geldiğim 2007 de çok iyi hatırlıyorum ki şu örneği sizler vermiştiniz.Bunlar iktidar olmadan önce mazotun litresi 900 çeltiğin kilosuda 800-850 gibiydi ama şimdi çeltiğimiz daha da aşağı düştü 700-750 mazotun litresi 2000 oldu diye dert yandınız ama AKP yi yine iktidar yaptınız. 2011 de geldiğimizde yine dedinizki yahu arkadaş 2002 den önce şöyleydi ama şimdi mazotun litresi 3000 oldu çeltiğimiz 1000 lira bile etmiyor ilacın yanına yanaşılmıyo gübre dersen öyle tohumluk öyle yine dert yandınız ama AKP yi yine iktidar yaptınız.Şimdi geldik 2015 yılına bu gün mazotun litresi 4000 çeltik 1500 belki o da mersin limanında GDO lu diye el konulan gemiler dolusu pirincin sayesinde oluşan yapay fiyat bu sezon ne olacağı allaha kalmış durumda Muhtarımızı dinledik diğer arkadaşlarımızı dinledik sorunlar sıkıntılar artarak devam ediyormu ediyor kısacası 13 yıldır kandırılıyorsunuz.Öyleyse gelin kandırılmayın''YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN OY VERİN GİTSİNLER''

CHP İktidarında

1-Köylü tarlasında üretimde kullandığı mazotun litresini 1500 tl den alacak

2-Ekilecek tarım ürünleri taban fiyatları ekim işlemleri başlamadan önce açıklanacak

3-Tarım sektöründe çalışanların sosyal güvenlik primleri 30 yaşına kadar devlet tarafından karşılanacak

4-Geçici tarım işçilerinin sosyal güvenliği devlet tarafından sağlanacak

5-Köylü de olsak çiftcilikte yapsak çoğumuz aynı zamanda emekliyiz her emekli Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye alacak

Bunlar sizleri ilgilendiren ve Genel Başkanımız inşallah 7 Hazirandan sonra Başbakanımız olacak Kemal KILIÇDAROĞLU'nun projelerinden sadece bazıları diyerek sözlerini tamamladı.



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50448


Tasarım:DtGaNi