Yayın Tarihi:04 06 2015 17:54(1509)

Mehmet Ali Özgür Saraydüzü Köylerinde

Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, seçim çalışmalarını Saraydüzü İlçesi ve Köyleri'nde sürdürdü. Partili bir heyetle Çorman Köyü’nden çalışmalarını başlatan Saadet Partisi Ekibi, Bahçeköy, Yukarı Akpınar, Tepeköy gibi köyleri sırasıyla gezdiler.

Çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan Özgür, ‘’Seçimlere artık sayılı saatler kala tüm ilçe ve köylerimizi ikinci, üçüncü kez ve çoğu yerlerde daha fazlasıyla gezerek çalışmalarımızı pekiştiriyoruz. Bugün Saraydüzü köylerimizde de gördüğümüz köylümüz bizlere verdiği destek sözünü unutmamış. 7 Haziran seçimlerine giden bu son düzlükte halkımızın desteğiyle bu ipi göğüsleyip, Sinop’a hizmet yarışına gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.’’ dedi.

Saraydüzü çalışmalarını sonlandıran Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, 4 Haziran Perşembe günü Türkeli İlçesinde olacaklarını belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385702


Tasarım:DtGaNi