Yayın Tarihi:04 06 2015 18:38(1160)

TOKMAK; Bu Seçim Vaad Edenlerle, Hizmet Edenlerin Seçimi, Vaad Edenler Belli Hizmet Edenler Belli, Halkımız Her Şeyi Görüyor

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak seçim gezisi kapsamında Sinop Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.

AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak seçim ziyaretleri sebebi ile Sinop Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Sinop Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı. Ziyaret esnasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sinop mitinginde yaptığı açıklamaları samimi bulmadığını söyledi. Tokmak konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Sayın Kılıçdaroğlu Sinop’ta kurulması planlanan Nükleer Santral ile alakalı “Cennetin içerisine Cehennemi sokmayacağız” emeklilere ise bayram ikramiyesi vereceğini” söylüyor. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasını samimi bulmuyorum, bu seçim vaat edenlerle hizmet edenlerin seçimi olacak. Burada vat edenler belli, bizler bu zamana kadar yaptıklarımızı konuştuk, bunlar bizim bu memlekete kazandırdıklarımız.”

İDEOLOJİK SAPLANTILARI BİR TARAFA BIRAKMAK LAZIM

Cengiz Tokmak, ziyaret esnasında yaptığı konuşmanın devamında; “İdeolojik saplantıları bir tarafa bırakmak lazım, ilk önce memlekete hizmet edeceksin. Zaman çok çabuk geçiyor, bu zaman diliminde memlekete ne kazandıracağız ona bakmak gerekli. Kılıçdaroğlu emeklilere maaş sözü veriyor. Biz bu memlekete geldiğimiz zaman deprem yardımlarından, sel felaketlerinden, İMF‘den alınan para maaş olarak dağıtıldı. ÖYLE KURU SIKI SALLAMAKLA OLMUYOR, onu vereceğiz bunu vereceğiz diyor. Bir bakın bakalım Kılıçdaoğlu’nun 1999 yılında SGK’da yöneticilik yaptığı dönemlere, önce yöneticilik yaptıkları doğru yönetmişler mi? Bir ona bakın, ondan sonra da değerlendirmesini yapın” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN ‘KAYNAK’ KONUSUNA CEVAP

Tokmak konuşmasında CHP Genel Başkanının projelerinin kaynağını Devletin Bütçesini göstermesine de yanıt verdi. Tokmak, bu konu ile ilgili olarak; “Devletin bütçesinin ne kadar güçlü olduğunu demek ki kendisi itiraf etmiş. Bizim AK Parti’nin kuruluşu, AK Parti nasıl çıktı ortaya? AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde yazdığı destanla ortaya çıktı. Biz bu zamana kadar yaptıklarımızı anlattık, öyle yapacağım, söz veriyorum, şöyle veriyorum, böyle veriyorum ile olmuyor bu işler, Millet o işleri geçti artık. Zaten Kılıçdaroğlu kendi sözlerine halkın inanmayacağını bildiği için sözlerini notere gitti onaylattı. Bu Milletin Kılıçdaroğlu’na güvenmediğini gösteriyor. Bizde ne konuşuyorsak o, konuştuğumuzu yapıyoruz, bizde bugün insanların kulağına hoş gelecek şeyleri söyleyebilirdik, ama net olmak lazım, biz net olduğumuz için, biz çalıştığımız için, bizim önümüzde hedeflerimiz var, bu hedefleri Vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Genel anlamda bu işi ele aldığımız için Türkiye her anlamda güçleniyor ve kalkınıyor. Yarın bir gün Allah muhafaza böyle bir şey olursa yine İMF kapılarında beklerler” diye konuştu.

Haber: Sinop Pusulası

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: gerçekci 05 06 2015 02:10
türkiye cumhuriyeti kurulalı ne zaman dört bakan istifa etti elinizi vijnanınıza koyun oyle oy verin

11. Yorum: sinop 04 06 2015 22:23
konuş konuş heyecanlı oluyor.

10. Yorum: göremiyoruz 04 06 2015 21:58
halk her şeyi görüyorda sizi göremiyor sayın tokmak bir gelsenizde boyabatta da sizi görsek

9. Yorum: halk 04 06 2015 21:02
seni meydanlarda göremedik gerçi görmeye de gerek yok zaten nazım maviş senin adına çalışıverdi yıllar önce doğruyol partisinden kadir bozkurt 1.sıra bilal şimşirgil 2.sıradan millet vekili adayı olurdu bilal şimşirğil çalışır kadir bey vekil olurdu bu seçim bana onu hatırlattı.

8. Yorum: uzaklardan 04 06 2015 21:02
birde utanmadan konuşuyormusunuz ne hizmet yaptınız de bakalım..
13 senede sinop a boyabat a ne çivi çaktınız bir de utanmadan sıkılmadan konuşuyormusunuz.
siz şuan zalimin zulmüsünüz
ama
unutmayın ki bizimde allah'ımız var.
hani sen allah ençok bizi sevdi diye incilden paylaştığın ayet gibi değil.
siz zalimin zulmüyseniz, bizimde mazlumun yani bizimde allahımız var.
pazara az kaldı

7. Yorum: ahmettt 04 06 2015 20:59
hem çal,çalana göz yumupda hizmet et de demiyoruz cevabını sandıkta alırsınız inşaallah

6. Yorum: boyabatlı 04 06 2015 20:56
acaba secim süreci başlayalı günler geçti secime 3 gün kala ortaya cıktınız sayın tokmak sizde biliyorsunuz sinop'da dahi siz takdir eden yok me hikmetse ersoyu bşr oyun oynandı sıraya konmadı diyeceğim sayın ersoy olsaydı 2 0 garantiydi derdim ama şimdi cok zor uzun lafın kısası şurda az bir gün kaldı

5. Yorum: boyabat lı 04 06 2015 20:53
koşun boyabatlı koşun sinopta hiç sevilmeyen tokmağa oylarınızı verin . adam da sizin oyunuzla meclise gitsin

4. Yorum: vatandaş 04 06 2015 20:48
sayın tokmak devletin milletin parasıyla ahkam kesmeseniz diyorsun ki yaptıklarımız bunlar peki aleni hırsızlık yolsyzluk yalan ihalecilik yapıp bunu resmi yollarla aklayıp milleti kandırıp bu milletin paeasını rıza zarraf denen ıranlı .... size faiziyle bu milletin vergisiyle toplann parayı faiziyle iade ettinşz daga bircok yolsusluklarınızı pkk denen örğüte söz sahibi yapıp emireli olduğunuzu sinop da nike pkk yandaş partisinin gösteri yaptıracsk kadar cesaret verdiniz doğuyu pkk teslim ettinşz işte sizin vatan sevdanız padişahlık formulunuz sma az kaldı bu halk size cevabını verecek

3. Yorum: çamur at izi kalsın... 04 06 2015 19:50
hala kafalar gerilerde!
hala çamur atmakla meşguller!
13 yıldır iktidardalar, bütün bilgiler, kayıtlar dokümanlar ellerinde!
chp genel başkanını, sgk genel müdürü iken kurumu zarara uğrattığını söylemekle meşguller!
sadece kuru kuru laf var!
çıkarın belgeleri, dokümanları yayınlayın!
yok ki, olmayınca salla gitsin!
çamur at izi kalsın!
kendi yolsuzluk ve rüşvet görüntülerini ve konuşulanları, mısırdaki sağır ve ama sultan gördü ve duydu da, nedense en yakınındakiler! ne gördüler ne duydular!!!
yolsuzluk yokmuş(!)
darbe varmış(!)
hani denir ya, buna kargalar bile güler diye!
işin içinde çok hayırsever(!) genel müdür olunca;
kimi üst yetkili kişilere hediyeler(!)verilince!(ti
k tak,tik tak der ya!)
sonra eller havaya kalktı ve aklandı!
acaba elleri dua için havaya kalktığında, tanrım bizleri affet demişler midir ki? kul hakkı yemeyi tanrıda affetmiyor. onlarda biliyor da...

2. Yorum: osman 04 06 2015 19:47
büyük görevler verilecek snaırım tokmak a...atışmaya şimdiden kılıçdaroğlu ile başladı...

1. Yorum: nede olsa 04 06 2015 19:38
sayın tokmak haklısınız nede olsa allah sizi seviyor acaba boyabatıda seviyormu sizin haberiniz vardır


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69315


Tasarım:DtGaNi