Yayın Tarihi:05 06 2015 04:27(1996)

Bu Anketin Sonuçları Çok Konuşulacak!

Türkiye'nin güvenilir kamuoyu araştırma şirketlerinden KONDA, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için son araştırma sonuçlarını abonelerine bir mektupla iletti.

KONDA'nın, % 95 güven aralığında hata payını artı-eksi % 1,8 olarak duyurduğu araştırmasına göre, AKP % 41, CHP % 27.8, MHP % 14.8, HDP'de % 12.6 oy oranlarında görünüyor.

Seçime katılımın % 88 mertebesinde olacağı tahmin edilen ve yurt dışı seçmenlerin oylarının hesaba katılmadığı belirtilen araştırmada diğer partilerin oy oranı % 3.8 düzeyinde.

Yönetim Kurulu Başkanı Tarhan Erdem ile Genel Müdür Bekir Ağırdır yönetimindeki KONDA Araştırma Şirketi, 30 ile bağlı 126 ilçe 202 mahalle ve köyde 3 bin 543 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmelere dayalı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

KONDA'nın abonelerine gönderdiği ve kurumsal internet sitesinde (konda.com.tr) yayımladığı (4 Haziran 2015) araştırma sonuçlarına ilişkin mektup aynen şöyle:

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlı 05 06 2015 23:55
siz böyle yaptıkca oyları düşen,rehavete kapılan ak partililer saflarını dahada sıklaştırıyor.ülkenin kualisyonlara bu işbirliği içinde olanlara bırakmayacak bu millet.durmak yok yola devam

2. Yorum: mevlüd 05 06 2015 07:07
anket yasağı yokmuydu bunu kim nasıl yayınlamış bi açıklasanız bu anket sahte kaldırmazsanız savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

28 mayıs perşembe gününden itibaren 6 haziran cumartesi günü saat 18.00'e kadar yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayın araçları ile kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi ve iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla, adayın lehinde veya aleyhinde veya vatandaşın oyunu etkileyecek biçimde yayın yapılması ve herhangi bir surette dağıtımı yasaklanmıştır.

1. Yorum: milat 05 06 2015 06:22
tarhan erdemin kızı yyşe erdem hdp istanbul il başkanı adayı değilmiydi,haliyle böyle anket yayınlamaları olağan.gerçek anketin olacağı 7 haziranı bekleyin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14981


Tasarım:DtGaNi