Yayın Tarihi:05 06 2015 17:42(1271)

Saadet Partisi Türkeli'yi Salladı !

Seçimlere 3 gün gibi kısa bir süre kala Saadet Partisi, Türkeli ilçesindeydi. Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, İl Müfettişi Ramazan Bulca, İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Türkeli İlçe Başkanı Veli Tunç ve çok sayıda partiliyle birlikte Türkeli esnaflarını ve vatandaşlarını ziyaret ettiler.

Bu ziyareti Türkeli’nin Saadet Partisi’ne olan desteğine teşekkür amaçlı yaptıklarını belirten Özgür, şunları ekledi. ‘’Bugün eniştesi olduğum Türkeli ilçemizin esnaflarını, emekçilerini ve vatandaşlarını verdikleri destek sözlerini teyit ve teşekkür amaçlı ikinci kez ziyaret ettik. Türkeli’mizin bize olan inancından ve eksiksiz desteğinden hiçbir zaman şüphemiz olmadığı gibi, gururunu her zaman yaşadık. Yine bugün, burada gördük ki tüm Türkiye ve Sinop’un diğer bölgelerinde de olduğu gibi Türkeli’miz de aslına, özüne dönüşü başlatmış Millî Görüş zaferini müjdeler duruma gelmiştir. Biz de burada bize inanan yüzlerce, binlerce temiz yüreğin davetini cevapsız bırakmayıp, Millî Görüş’ün efsane hizmetlerinden Türkeli’mize düşen payı sağlamak için, halkımızın 7 Haziran yetki verme törenini bekler durumdayız.’’

Türkeli’deki yoğun mesainin ardından gece geç saatlerde buradan ayrılan Saadet Partisi heyeti, çalışmalarını 5 Haziran Cuma günü Ayancık’ta sürdüreceklerini belirttiler.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: çoraklu 07 06 2015 02:29
yapılan yorumları yayınla(ya)mamak medeni cesaretinizin seviyesini gösterir. yerel olsun genel olsun gazete yorumsuz olmalı doğruyu yazmalı. gayret edin gazeteci haberci olun. . bunu ne için yazdığımı bilirsiniz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55290


Tasarım:DtGaNi