Yayın Tarihi:05 06 2015 19:35(1390)

CHP Boyabat İlçe Örgütü Göve Köyünü Ziyaret Etti

Boyabat CHP İlçe örgütü Göve köyünü ziyaret etti Köyün ortak sıkıntılarını dinledi, çözümün adresinin CHP olduğunu projeleriyle anlattılar .04/06/2015 Perşembe saat 21.00 da gerçekleştirilen ziyarete katılım yüksekti.CHP İlçe Başkanı Mustafa TÜRK ilçe yönetim kurulu üyeleri partililer ve gençlerinde olduğu heyeti Göve Köyü Muhtarı Veysel AHTIVAR köyde yaşayan köy sakinleriyle birlikte karşıladılar.Semaver çayı ile birlikte çeşitli ikramların da sunulduğu sohbet havasında geçen bu ziyarette önce Muhtar ve köy sakinlerinden köyün sıkıntıları dinlenildi

Daha sonra İlçe Başkanı Mustafa TÜRK '' Değerli Göve Köyü sakinleri saygı değer Muhtarım akşamın bu saatinde bizleri bekleyip dostca karşıladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben Boyabat İlçe Başkanı Mustafa TÜRK Milletvekili adaylarımızın önemli programlarından kaynaklı burada yanımızda olamadılar bu yüzden onların adına hepinizden özür dilerim. İki değerli arkadaşımız Barış KARADENİZ ve Mustafa ACUN partimizden bu dönem adaylar.Bu iki adayımızında en az onurumuz grurumuz sayın Engin ALTAY kadar başarılı olacaklarından eminiz hiç şüpheniz olmasın.Sıkıntılarınızı dinledik yıllardır çözülmeyen problemlerinizin hala devam ettiğini sizler söylemezsenizde bizler biliyoruz ve görüyoruz herşey ortada zaten. Bu anlamda çözümün tek adresi var o da CHP dir dedi ve sözü 2011 seçimlerinde Milletvekili adayı olan Abdullah ŞİŞEK'e verdi.

Abdullah ŞİŞEK ''Değerli hemşehrilerim köylülerim malumunuz bende bu köyün evladı sayılırım şu ilerideki hanenin sahibi Kara Zühtü' nün torunuyum.12 yıl Boyabat CHP İlçe Başkanlığı yaptım.Başkanlığım dönemimde çok geldim köyümüzün düzenlediği her etkinliğine katıldım. Milletvekili adaylarımızlada geldik..2002 yılında CHP Milletvekili seçilen CHP Grup Başkanvekilimiz Engin ALTAY'la çok kez geldik.2011 Genel seçimlerinde 24, Dönem 2. sıra Millervekili Adayı olarakta geldim, hatta aday olduğum seçimlerde köyümüzde 1 oylada olsa birinci parti olduk.Desteklerinizden ötürü teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun evladınıza sahip çıktığınız için.Verdiğiniz destek benim Milletvekili seçilmeme yetmedi belki ama grurumuz Engin ALTAY'ı 3. kez tekrar Meclise göndermeye katkı sağladı.Sayın ALTAY'da Muhalefet partisi Milletvekili olmasına rağmen Sinop'un her köyüne sahip çıktığı gibi köyümüzü de sahipsiz bırakmadı. Felaketler yaşadık yangınlar atlattık Engin ALTAY yanımızdaydı.Ürünümüzü dolu vurdu. Engin ALTAY yanımızdaydı.Dertlerimizi, sıkıntılarımızı Meclise taşıdı. Yetkilileri göreve çağırdı, yaraların sarılmasına önayak oldu.Hastamız oldu onu aradık, hastanede rehin kaldık onu aradık.Bu gün Sinop'tan aday değil diye üzülmeyin.İstanbul 3.Bölge den tekrar aday. Yüz binlerce Sinop'lunun yaşadığı İstanbul'dan İstanbul Milletvekili olacak ama bütün Sinop'lu ları da kucaklayacak.İnşallah. Sinop'tan seçilecek diğer Milletvekillerimizle birlikte Mecliste daha güçlü olacağız.

Gelelim sorunlarımıza Muhatarımızı dinledik sizleri dinledik. İlçe başkanımında dediği gibi sizler söylemesenizde sıkıntılarınızı bizler zaten biliyoruz.Ağırlıklı problem yolumuz.Duyduğum kadarıyla dün akşam buraya iktidar partisi adayı ve ekibi kalabalık bir şekilde gelmişler.Milletvekili adaylarının yanında Boyabat,Durağan,Saraydüzü Belediye Başkanları İl genel meclis üyeleri ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte.Zannederim gelirken kullandıkları yolu gördükten sonra yüzleri kızarmıştır. Peki ne dediler size yolunuz bozuk iyi değil biliyoruz söz verdik ama grup köylerimizin yollarından buraya sıra gelmedi destek verin Allahın izniyle 2-0 yapalım yolunuzuda her yıl bir kısmını olmak şartıyla 2019 a kadar bitirelim dediler demi.Biz onların grup köy yollarınıda biliyoruz köstebek yuvasına dönen yollarını yani zannetmeyinki ağırlıklı çok köye hizmet veren yollara grup köy yollarına bakıyorlar.Yörükten devam eden Elekdağ yolu orada.Çarşaktan devam eden dodurga bayat yolu orada Çoraktan devam eden Yiğren grup yolu orada. 13 Yıldır iktidardalar yapmamışlar ilgilenmemişler ve bugün gelip bir omuz daha verirseniz yolunuzu yapacagız diyorlar. Ve dalga geçer gibi 4 yıla yayıyorlar bitirme sözünüde.13 yıldır kandırılıyosunuz yine kandırılmak üzeresiniz peki kanacakmısınız. Sözüm söz Muhtarım bilir benim bir idealim var Doğuca sapağından ayrılan köyümüzün yolunu Göçler dediğimiz mıntıkadan Saraydüzü Durağan yoluna bağlamak.İktidar olalım hemde ilk yılımızda ve onların dediği gibi 4 yılda bitirme sözü değil bir yılda bitirme sözü bu kadar net söylüyorum.Değerli hemşehrilerim konuklarınızı ağırlayacağınız bir köy odanız bile olmadığıından konuklarınızı Camii avlusunda ağırlamak mecburiyetinde kalıyorsunuz bu anlamda Allahın evinin bahçesinde fazla siyasi konulara girmek istemiyorum yağmur duası etkinliğinizin yapıldığı eski köy okulumuzun elektirik problemini inşallah yakın zamanda hallederiz. Onun için iktidar olmamıza bile gerek yok arkadaşlarımızın arasında salma yapar yine hallederiz.Köylü perişan çiftçi perişan emekli perişan öyleyse YAŞANACAK BİR TÜRKİYE için Cumhuriyet Halk Partisi göreve hazırdır.Projeleriyle kadrolarıyla insanca yaşacağımız bir Türkiye için gelin oy verin destek verin partimiz yine köyümüzde birinci parti olsun bu benim için değil sizler için olsun çocuklarınız için olsun torunlarınız için olsun. Misafir perverliğiniz, mütevaziliğiniz için dün akşam onlara soramadığınız hesabı sandıkta sorun ders verin GELİN OY VERİN GİTSİNLER. Kalın sağlıcakla Allaha emanet olun'' dedi.

palım
Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: a k p 06 06 2015 17:25
ne demek oy çalmak hür irade sahip memleketimizde


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388010


Tasarım:DtGaNi