Yayın Tarihi:06 06 2015 17:49(1365)

Saadet’e Ayancık'tan Tam Destek!

Saadet Partisi’nin seçim kampanyasındaki son duraklarından biri Ayancık’tı. Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, İl Müfettişi Ramazan Bulca, İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ve çok sayıdaki partili ile yağmurlu havaya rağmen tüm Ayancık esnafını tek tek ziyaret etti.

Vatandaşlarımız aslına, özüne dönüyor diyen Mehmet Ali Özgür şunları ekledi; "Seçim kampanyalarımızın yavaş yavaş sonuna gelirken bugün Ayancık’lı hemşehrilerimizle birkez daha buluşma fırsatımız oldu. Çaldığımız her kapıda, sıktığımız her elde, girdiğimiz her ticarethanede hemşehrilerimiz ilkeli, dürüst, adil ve temiz bir yönetim anlayışına hasret kaldıklarını belirttiler. Bunun için halkımızın eline 4 yılda bir 2 dakikalık fırsat geçiyor. Bu fırsatı iyi değerlendirerek özlemini çektikleri, mazisinde hiçbir leke bulunmayan Millî Görüş yönetimine yetki vermelerinin gerekliliğinden bahsettik. Gördüğümüz o ki Ayancık kararını vermiş, Saadet’i seçmiş. Sinop için hayırlı olsun."

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

65622


Tasarım:DtGaNi