Yayın Tarihi:07 06 2015 04:41(1397)

Teşekkürler Sinop

Kıymetli Hemşehrilerim;
Sinop’umuzda 27 Nisan Pazartesi günü onlarca aracın ve yüzlerce zatandaşımızın bizleri karşılama nezaketi gösterdiği bir programla startını verdiğimiz seçim çalışmalarımızı, 6 Haziran Günü (Bugün) seçim yasaklarına girmeden son dakikaya kadar azim, özveri, heyecan ve istikrarla sürdürdük.

Çalışmalarımızda Sinop’umuz da girilmedik sokak, gidilmedik köy, sesimizi duyurmadık tek bir hemşehrimizi ve derdimizi anlatmadığımız 7’den 70’e hiçbir vatandaşımızı bırakmamaya özen gösterdik.

Çaldığımız her kapıda, sıktığımız her elde bizlere desteğin maksimum seviyede olduğu bir çalışma dönemi geçirdik. Kampanyamız boyunca mesai geçirdiğimiz teşkilat, basın, sivil toplum kuruluşu ve resmi kurum mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma dönemlerinde de başarılar dilerim.

Sevgili Sinop’lular;

Artık 7 Haziran seçimlerine saatler kala söz sırası sizde. Her seçim önemlidir fakat bu seçim daha önemlidir. Ülkemizin gidişatı açısından neye, kime ve nasıl hizmet edeceği konusunda yetkili olacak kadroları kendi insiyatifimizle görev başına getireceğiz. Biz Saadet Partisi olarak ‘’Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’’ idealimizi gerçekleştirmek adına sizlerden yetki talep ediyoruz. Verecek olduğunuz kararınızın ülkemiz ve milletimiz için en hayırlı neticelere vesile olmasını diler, şahsıma ve partime göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

Allah’a Emanet Olunuz.

Mehmet Ali ÖZGÜR
Saadet Partisi
Sinop Milletvekili Adayı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

57593


Tasarım:DtGaNi