Yayın Tarihi:08 06 2015 21:09(2773)

Mustafa Meftun ÇAĞLAR, Teşekkür Mesajı Yayımladı

Sevgili Dost, Arkadaş, Hısım, Akraba, Hemşehri, Gönüldaş, Ülküdaş cümle sevdiklerim.

10 Şubat 2015 tarihinde aday adayı olarak başlamış olduğum 25. Dönem Milletvekilliği seçim dönemi 07 Haziran 2015 tarihi itibarı ile tamamlanmıştır.

Sonuçların her şeyden önce Sinop İlimize ve Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını dilerim. Millet vekili seçilen Sayın Cengiz TOKMAK ve Sayın Barış KARADENİZ beyleri tebrik eder Sinop ve Türkiye'mize hayırlı hizmetler yapmalarını dilerim.

Sevgili gönüldaşlarım, Yola çıkarken Önce Allah'a (C.C) sonrada beni bu göreve layık gören ve teşvik eden Ülküdaşlarıma güvendim. Çok şükür kazasız belasız, kimseyi kırmadan ve incitmeden bir seçim sürecini tamamladık. Bu süreçte işin başından itibaren bizimle olan İl, İlçe, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları velhasılı kelam tüm teşkilat mensuplarımıza İl Başkanımız Ceyhan DEMİR hocamızın şahsında şükranlarımı arz ediyorum. Yola çıkarken bana yoldaşlık eden Emin KURU hocama, Metin SÜREN kardeşime ve Son ana kadar çok büyük bir özveri ile bana tüm desteğini veren Milletvekili adayımız Rahmi ÖZTÜRK ağabeyime de şükranlarımı arz ediyorum. Bu süreçte gönlü bizimle olan, bizi destekleyen, bize güvenen herkesten Allah (C.C) razı olsun.

Burada işin başında da bir çok defalar söylediğim gibi, Sefere talip olup Zaferin Allah'tan Olacağına olan İnancımızı hiç bir zaman yitirmedik. Yine süreç içerisinde bir çok defalar söylediğim gibi bu işin sonunda Kazansam da Kazanacaktım, Kaybetsem de Kazanacaktım. Nitekim de öyle oldu Milletvekili seçilemedim ama kazandım. Nasıl mı kazandım, gönüller kazandım, yeni yeni dostlar kazandım. Ama benim için en önemlisi 7 yaşında sevdalandığım Ülkü denen Nazlı Gelinin, O Nazlı çiçeğin bayraktarlığını yapabilmek hayatımın belkide en anlamlı, en şerefli, en onurlu görevi idi. Aday Adayı iken dahi nefsi anlamda tatmin olmuş, teşkilatlarımızın bize vereceği yada vermeyeceği her türlü duruma rıza göstereceğimizi söylemiştik. Teşkilatımız bizi Sinop İlimiz de 1. sıraya koyarak ziyadesi ile onurlandırmış ve sahaya sürmüştür. 3 Hilalli Al Sancağımızı Sinop Burçlarına dike bilmeyi çok istedik, çok çalıştık, çok çabaladık. Ancak olanda hayır vardır ve sonuçta Sinop İlimizden Milletvekili seçilemedik.

Bu sonuç ile ilgili kişisel tespitim şudur. 04 Haziran 2015 tarihli Facebook profilimde ve Boyabat İlçemizde yayın yapan İnternet Gazetelerimizden yapmış olduğum basın açıklaması ile bu durumu ön görmüş ve Özellikle Boyabat, Durağan ve Saraydüzü bölgesindeki hemşehrilerimizi uyarmıştım. Ancak görünen o ki hemşehrilerimiz MHP' nin vekil çıkartabileceğine değilde AKP' nin 2-0 yapabileceğine inanmış ve sonuç olarak bize umduğumuzun altında oy vermişlerdir.Hemşehrilerimiz bizi sevmiş ama oylarını vermemişlerdir. Biz takdire İnanan İnsanlar olarak sonuca razıyız ve ancak bundan sonrası için hayır dileriz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimden 04 Haziran 2015 tarihli açıklamamı bir kez daha okumalarını ve üzerinde düşünmelerini istiyorum. Ayrıca son derece samimi ve doğruları ifade eden açıklamamı Şark kurnazlığı yaptığını zannederek çarpıtan, manasını değiştirerek yayınlayan ve bu vesile ile kamu oyunu yanlış yönlendiren kişi yada kişileri de Allah 'a (C.C) havale ediyorum.

Sonuç olarak İnanmış olduğum davamın, Türk-İslam davasının bir neferi olarak bundan sonrada yolumda yürüyeceğim, İlkelerim ve Ülkülerim den Allah'ın (C.C) izni ile asla ayrılmayacağım. Allah (C.C) bizleri her daim Yezitlere karşı Hz. Hüseyin'in yanında saf tutanlardan eylesin.

Facebook'ta Paylaş
16. Yorum: birisi 12 06 2015 05:35
sayın meftun beyden ileride belediye başkanı aday adayı olmasını talep ederiz, zamanında babasının yaptıkları ile yetiniyoruz şimdi, babasının oğlu ise (ki bunda da hiç şüphem yok) boyabat'ta dürüstlükte tek geleceğine ve sapına kadar hizmet vereceğine inanıyorum.saygılarımla.

15. Yorum: çoraklıklar 10 06 2015 20:36
yazık oldu bunca emeğe cabaya. gezmedik köy bırakmadı mm çağlar.sıkılmadık el bırakmadı.sonuç bunca emek bunca caba boşu boşuna.iç kesim ve köylü akp yi tercih etti.ucuz mazotu önemsemedi.1500 lira emekli maaşını önemsemedi.önemseseydi sonuç farklı olurdu.

14. Yorum: boyabatlı 10 06 2015 05:09
abdullah çağlar'ın oğlu meftun çağlar gibi bir insani akp ye tercih ettik yazıklar olsun boyabat kendi evladına sahip çıkmadın

13. Yorum: ali sayar 09 06 2015 21:26
biliyorum ki partili partisiz herkesin milletvekili adayı olarak itiraz etmeyeceği bir aday idi meftun çağlar kardeşimiz. fakat yeterli oyu alamadı diyemeyeceğim, verilmediğine inanıyorum. çalışmalarını uzaktan da olsa dikkatli olarak takip ettim. kardeşime bundan sonraki yapacağı işlerinde, verilecek görevlerde veya talip olacağı görevlerde başarılar dilerim. inşallah gerek sinop gerekse de boyabat'ımız hangi partiden olursa olsun böyle değerlere sahip çıkmalı ve unutmamalı.

12. Yorum: ali sayar 09 06 2015 21:18
biliyorum ki partili partisiz herkesin milletvekili adayı olarak itiraz etmeyeceği bir aday idi meftun çağlar kardeşimiz. fakat yeterli oyu alamadı diyemeyeceğim, verilmediğine inanıyorum. çalışmalarını uzaktan da olsa dikkatli olarak takip ettim. kardeşime bundan sonraki yapacağı işlerinde, verilecek görevlerde veya talip olacağı görevlerde başarılar dilerim. inşallah gerek sinop gerekse de boyabat'ımız hangi partiden olursa olsun böyle değerlere sahip çıkmalı ve unutmamalı.

11. Yorum: 6.yorumcuy< 09 06 2015 19:07
şu doğru adamlar ,yanlış adamlar kimlermiş bir liste çıkarda meftun çağlar ya da başka bir aday kimle gezecek öğrenelim.sen ismini yazmamışsın keşke sen çıksaydın beraber gezseydin de bir oy patlaması olsaydı.hekes kendini dev aynasında görüyor.kimse kimseyi beğenmiyor.evliya gibi adamla gezilse yine kusur bulursunuz.yalnız gezse bu defa kimse peşinde değil diye kusur bulursunuz.herkesin seveni de var sevmiyeni de.dünya üzerinde şu anda sizlerin aradığı gibi bir adam yok.insanları beğenmeyip burun kıvırırsanız 80 milletvekili çıkarır malum partiyle sizi aynı sayıya getirirler.sen ve senin gibiler de hikaye okumaya devam ederler.çünki başka işiniz yok.ancak tenkid ederek kendinizi tatmin edersiniz.

10. Yorum: gerçekler 09 06 2015 16:55
sayın başkanım sizi kutluyorum..ve inanıyorum ki emeklerinizin karşılığını elbet birgün alacaksınız..siz bugün yine adaylığınızı koysanız yine sizinle yürüyeceğiz.. elimizden geleni yaptık fakat yeterli olmadı..almış olduğunuz oylar gerçek mhp lilerin oyudur...asla hırsızlık ve entrikalarla kazanılmış bir oy değildir...kimseye para pul bisiklet altın koli koli yiyecek dağıtmadan kazanmış olduğumuz bir oydur...bizim partimiz o kadar zengin değildi..ama olsun sizin ve bizlerin gönlü zengin bize o yeter...6 nolu yorumcuya gelince lütfen teşkilattaki yol arkadaşlarımıza laf atmayın.hepimiz elimizden geleni yaptık...sanırım sorun boyabat insanında...vebalini vereceği oyunu 1 paket makarnaya dünyalık mallara sattılar..ne yapalım vekilim boyabat evladına sahip çıkmadı..canınız sağolsun..her zaman sizinleyiz unutmayın..

9. Yorum: sanayiden 09 06 2015 05:45
abdullah arkadaş bende bu partinin içinde bulunuyorum benim gördüğüm namuslu şerefli vatanını seven arkadaşları için ölümüne giden hırsızlığı arsızlığı olmayan yalaka olmayan adamgibi insanlar var sen önce bulunduğun camianı gözden geçir

8. Yorum: davultozu 09 06 2015 05:23
boyabat ve durağana yazıklar olsun kendi evladına sahip çıkmayıp gitti tokmağa oy verdi ve ilk tarihte ilk defa boyabat vekilsiz kaldı.bundan sonrada bu nüfus yapısıyla bu bölge asla vekilde alamaz birinci sırayada giremez.yazıklar olsun alın başınıza çalın.tek sevincimiz türkiyenin akp diktasından kurtulmasıdır

7. Yorum: osman 09 06 2015 03:36
adamsın adam...

6. Yorum: abdullah 09 06 2015 00:27
bellı kısıler boyabatta o partının ıcınde oldukca mhp ye bayabatlı oy vermez.anlayın artık, meftun kardes yalnıs adamlarla boy gosterdın kendınede yazık ettın......

5. Yorum: uzaklardan 09 06 2015 00:12
sayın mustafa meftun çağlar bey sizi canı gönülden kutluyorum ve inanıyorum ki bu kişişğinizin ve dürüstlüğünüzün mükafatını bir gün mutlaka alacaksınız.
boyabatlımız saf tır temiz dir ve ne yazıktır ki son üç seçimde olduğu gibi yine felaket tellallarının yapmış oldukları felaket senaryolarına kandılar.
ama allah büyük bir gün inşallah gerçekler su yüzüne çıktığında herkes herşeyi anlayacak ve sizin gibi değerli insanların kıymeti bilinecektir.
syr

4. Yorum: tayyip keres 09 06 2015 00:07
bulunmaz hint kumasini elinizin tersiyle itiverdiniz. siz kaybettiniz boyabat halki bu adami kacirip tokmagi meclise sokarak siz kaybettiniz.

3. Yorum: vatansever 08 06 2015 23:05
elbette iyi olur yabancı siz anladınız

2. Yorum: yazık 08 06 2015 22:14
yazıklar olsun sana boyabat evladına sagip çıkamayan tek tek herkese yazıklar olsun

1. Yorum: eski boyabatlı 08 06 2015 22:00
boyabatlılar evlatlarına sahip çıkamadılar demekki yabancı..............oluyormuş


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97174


Tasarım:DtGaNi