Yayın Tarihi:09 06 2015 00:03(3204)


Veda Yazısı Yazdı, Teşekkür Etti, Hizmetleri Özetledi

TBMM 24. Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy dün yapılan genel seçimlerin ardından sosyal paylaşım sitesi üzerinden kaleme aldığı bir değerlendirme-özet yazısında 24. dönem milletvekilliği döneminde Sinop genelinde Ak Parti Hükümeti tarafından yapılan yatırımlardan da bahsederek teşekkür mahiyetinde bir veda yazısı yazdı.

Ersoy "Veda ve Teşekkür" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi...


"VEDA VE TEŞEKKÜR...

Kıymetli Hemşehrilerim,

12 Haziran 2011 seçimleriyle hemşehrilerimin şahsıma yüklediği milletvekilliği görevim 7 Haziran 2015 seçimleriyle sona erdi. Öncelikle bana bu onuru aday göstererek yaşatan Ak Parti’me ve o zamanki Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve seçimlerde yaklaşık 70.000 oyla seçilmemi sağlayan aziz hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yeni seçim sonuçlarının İlimiz, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Dört yıllık görevim süresince Ak Parti Sinop Milletvekili olarak Sinoplular'ın ve halkımızın beklentileri doğrultusunda hizmet odaklı bir siyaset anlayışına öncelik vermeye çalıştım. Kamu kurumlarıyla, teşkilatlarımızla, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışarak ilimizin sorunlarının çözülmesine gayret gösterdim. Sık sık il ve ilçelerimizi ziyaret ederek teşkilatlarımızın hemen bütün toplantılarına ve ilçelerimizin önemli etkinliklerine katıldım. Halkımızın istek ve talepleriyle yakından ilgilenmeye çalıştım. Bu dönemde Sinop ili, nüfusuna göre devlet yatırımlarından en fazla pay alan, İller Bankası’ndan en fazla ödenek aktarılan, Özel İdare’ye Maliye Bakanlığı’ndan en fazla ek ödenek sağlanan, İŞ-KUR projelerinden en fazla faydalanan illerden biri oldu. Hemen her ilçemizin eğitim, sağlık, spor tesisleri ve köy yollarıyla ilgili önemli yatırımları gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden işlerin tamamlanmasının yanında 60’dan fazla yeni yatırım ve projenin programa alınıp hayata geçirilmesinin takipçisi oldum.
Ankara’da da ilimizi en iyi ve güçlü şekilde temsil etmeye, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı olarak ülkemizin her önemli meselesinde söz sahibi olarak gerek Meclis Kürsüsünden gerekse TV Kanallarından sizlerin sesi olmaya gayret gösterdim.
Gerçekleştirilen bütün hizmetler için desteklerini her zaman gördüğüm Başbakanlarımıza, ilgili Bakanlarımıza, Vali ve Kaymakamlarımıza, Ak Parti Teşkilatlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Temsilcilerine, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerine, Muhtarlarımıza ve Sevgili hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.
Şüphesiz yapılanlar yeterli değildir. Sinoplular her hizmetin en güzeline layıktır. Ankara’daki yoğun çalışma temposu, Genel Merkez ve Komisyon görevleri ya da elimde olmayan nedenlerle gerçekleştiremediğim beklentiler, hizmetler ve eksikliklerimiz için affınızı istirham ediyorum.
Bundan sonraki dönemlerde de ilimize yapılan güzel hizmetlerin devamını dileyerek arz-ı veda ediyorum. Allah'a emanet olunuz...Selam, saygı ve dua ile.. "


Paylaşımlarında ilçe ilçe Sinop'a yapılan yatırımlardan bahseden ERSOY, Boyabat için yapılan çalışma ve hizmetleri şu şekilde özetledi:

"BOYABAT İLÇEMİZE 2011-2015 YILLARINDA YAPILAN KAMU YATIRIMLARI...

• Boyabat Organize Sanayi Bölgesi,
• Boyabat Çevre Yolu,
• Boyabat Gençlik Merkezi,
• Boyabat Kapalı Spor Salonu
• Uygur Özay İlköğretim Okulu (Arsası hayırsever tarafından bağışlandı),
• Boyabat Türk Telekom Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu,
• Boyabat Sarıağaççayırı İlköğretim Okulu,
• Boyabat 100 Yataklı Devlet Hastanesi ( Yer Teslimi yapıldı, İnşaatı Başlıyor)
• Boyabat Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yurdu,
• Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu,
• Boyabat Sağlık Meslek Lisesi Öğrenci Yurdu,
• Boyabat Kılıç
http://www.boyabatgazetesi.com/kut/resim/yunushoca/14/141726_122v830_Boyab(3).jpglı (Ilıksu) Göleti (3 Haziran’da ihalesi yapıldı),
• Boyabat Kredi Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu (İhale sırası bekleniyor),
• Boyabat Yeni Hükümet Konağı,
• Boyabat Tarihi Kız Meslek Lisesi Restorasyonu,
• Boyabat Kurusaray Göleti sulamasının tamamlanması,
• Boyabat Daylı Stadının Yapımı,
• Boyabat Özel İdare Şantiyesinin Güçlendirilmesi ve Köy Yolları ve altyapılarına daha fazla hizmet verilmesi,
• Boyabat Belediyesine Araç, Gereç ve Malzeme Desteği Sağlanması,

Yatırım ve hizmetlerinin programa alınması, ödeneğinin sağlanması, ihalesi ve gerçekleştirilmesi için yoğun bir gayret gösterdim.
Hayırlı olsun kardeşlerim...."




Facebook'ta Paylaş
43. Yorum: ''boyabat sevdalısı'' 14 06 2015 05:36
sayın vekil partisinin seçim çalışmalarında neden hiç memlekette görünmedi acaba?siz önce bunu sorgulayın,aday olamayabilirsin ama partine hizmet etmek zorundasın,aday olamayınca memlekete uğrama,temel atma törenlerine gelme,demek ki mesele memleket meselesi değil,menfaat meselesi,makam meselesi(kırmızı plaka)imiş.hatta sayın vekilin seçim günü boyabat'ta olup olmadığını,boyabat'ta oy kullanıp kullanmayacağını bilmiyorum ama boyabat'ta oy kullanmış mı onu da merak ediyorum,ha oy kullandığı adresi değiştirdi ise bu da tartışılır.şunu da eklemek istiyorum,sayın cumhurbaşkanı'na yakın olan eski vekilimiz ya saraya,ya da bir bakan yardımcılığı'na getirilecektir.

42. Yorum: birisi 12 06 2015 22:58
milletvekili ikinci bir açıklama yaparak bir çok kişiye haksızlık yaptığını, vicdanının rahat olmadığını belirtmelidir. özellikle bazı kişilerden helallik istemelidir. ne dersiniz yapar mı böyle bir açıklama? yok hiç sanmıyorum. ibo ile saygı böyle bir açıklamaya çok bozulurlar. tekerleğin tam tur yapmasına çok az kaldı. bekleyin...

41. Yorum: 38 nolu yorumcuya 12 06 2015 17:47
38 nolu yorumcu allah seni bildiği gibi yapsın demekki çamur at izi kalsın diyorsun değilmi niçin yazıpta milleti biliçlendirmedin kamuoyu sana umarım notunu vermiştir

40. Yorum: 34. yorumcuya 12 06 2015 17:34
ben 30 nolu yoruma 31. yorumcu olarak cevap yazdım. ben yazılanları gözümle okuyorumda sen nasıl yorumluyorsun bilmiyorum. herkes herşeyin farkında merak etme.

39. Yorum: sözün doğrusu 12 06 2015 04:29
38 yorumcu danışmanın ya akrabası yada kendisisin çok şeyi merak ediyosun 2örnek verdim gazete bazılarını yayınlamamış canı sağolsun ben mişlerle muşlarla konuşmam zamanı gelince herkes herşeyi görecek fazla polemiğe girmek istemiyorum tek bir atasözü bu soruna cevap olsun harmanda........ ...........tığın sofrada önüne gelir zaman her şeyin cevabını verecek saygılar

38. Yorum: 34 nolu yorumcu ya 12 06 2015 03:30
34 nolu yorumcu biz cahiliz farzet danışman ne yaptı biz bunu merak ediyoruz bunu yaz ozaman biz de diyelimki evet haklısın veya çıkar danışman veya konunun muhatabı size ve kamu oyuna cevap verir yoksa mışla muğla bu iş olmaz

37. Yorum: sesiz ciglik 12 06 2015 03:12
22. yorumcu...yazdiklarin o kadar dogru ki.tam uzerine basmissin.boyabatta egitim 3 - 4 kisiden sorulur oldu. malesef boyabatta egitim bitti. sayin eski vekilde bunlari seyrettigiyle kaldi..yazik okulldaki ogretmenlere o kadar huzursuzlar ki..disardan gordukce uzuluyorum egitim camiasina.

36. Yorum: eğitim 1 12 06 2015 02:18
boyabat eğitiminde küstürülenler ......cılar tarafından partiden soğutuldular. parti bunu da göz ardı etmemeli bence... sevilenlerle yürümeniz dileğiyle...

35. Yorum: eğitim 12 06 2015 01:56
say'ın vekil size kadar bu sendikacıları kimse yetkilendirmedi. boyabatımızda başka yetkilendirilecek adamın olmadığının varsayımının yapıldığından mı nedir (katılmıyorum) nerede bir koltuk boşalsa ağızlarının suyu akan (hatta ileride bu vekillik... koltuğu da olabilir) kim aday olsa yanaşık düzen alan (say'ın vekil size de, say'ın ...................'e de yanaşık düzen almışlardı) bu insanlara daha üst makamlar verilerek eşsiz oldukları hatırlatırsın. ellerine bir fırsat geçirerek eğitim camiasında hakları elinden alınan hiç kimse hakk'ını helal etmeyecektir. hak almak vebaldir, bu kadar kolay olmamalı. gücü yeten yetene olursa... güçler hep değişir. sınavla gelinmesi haktı. kendi evlâtlarınızı kayırın demicem ama makamlarda hizmet ettirin, kendi evlatlarınıza.

34. Yorum: sözün doğrusu 12 06 2015 00:55
31-33 yorumcu siz nerelerinizle okuyorsunuz biz eski vekil beyi eleştirdik ve diğer bir yazıda vatandaşın bir tanesi danışman denen sahsın yaptıklarını sordu ona cevap verdik eski vekil beye vatandaş bir şey demiyor diyen dedi aday göstermedi düşünsün bizim kimsenin tayinine sözümüz yok o zamanki mevcut idare yapacağını yaptı biz vekilden daha çok vekillik yapmaya çalışan danışman denen şahsa sözümüz saygılar

33. Yorum: 30 nolu yorumcuya 11 06 2015 22:22
30 nolu yorumcu ne dersin sen kendin dediklerinden ne anladın vekil sanamı soracaktı kimi nereye atayacağınını vekili sevememenizin nedeni hırsızlığa dur dediği için yoksa sizdemi o durdurulanlardansınız

32. Yorum: ümmet bayrak 11 06 2015 19:08
sayın eski vekil 100 yataklı hastanenin temelini attın da ne oldu.mevcut hastane sağlık ocağından farksız doktor olmayan hastanede 500 yatak olsa ne olur.ambulansların maşallahı var .............. minibüsleriyle yarış yapıyo.bırakın ey millet sidik yarışını da bu memleketin yararına iş yapın.üç beş kaprisli adamın peşinden gidip koltuğu meşgul etmeyin.ayrıca ben ismimi yazdım bana yorum yapan da ismini yazsın.saygılar.

31. Yorum: 30. yorumcuya 11 06 2015 05:38
boyabat taki boş makama atama yapıldı. 663 ile bütün makamlar boşalmasına rağmen fırsatçılık yapılmamıştır. önceden nasıl atamalar yapıldığını nasıl ayak kaldırıldığı çok iyi biliyoruz. asıl fırsatçılık ve etik olmayan atamaları bundan sonra görüp inşallah bu günlerimizi aramanız. malum ersoy dan ve ak partiden öncesini bilenler bilir.

30. Yorum: sözün doğrusu 10 06 2015 22:00
26-19-21 yorumcu doğru damga vurdular başarısızlıklara araştır sinop devlet hastanesine ş............ soyatlı bayanı işe sokmak için mevcut ilgili müdürü nerdeyse istifa ettirceklerdi bu 1 boyabat devlet hastenesine ................ müdür yardımcısı atamak için yaptıkları bu 2 daha isterseniz yazarım danışmanın denen sahsın yaptıklarını saygılar

29. Yorum: çilli bilo 10 06 2015 18:08
yapılanlar herkesin yanına kalır ama yapılan haksızlıklar ve adam kayırmalar buna dair şimdi sizde bizim gibi meclise dışarıdan bakar oldunuz sayın eski vekil

28. Yorum: ankaralı 10 06 2015 17:13
kibirli vekil,şimdi mehmet efendi bile olamazsın anca gidersin

27. Yorum: masat 10 06 2015 16:49
hesapsuz kasap elinde kalır masat.veresiyeci esnafı gibi oldun be ersoy!hani gerçek dostlarının sana yaklaşmasını engelleyen seninde dostlarım diyerek dost zannettiğin postların nerde?sen şimdi onları gelmeyecek olduğunu bildiğin halde beklemeye mecbursun.gerçek dostlarında zaten seni yükselince değiştiğini görünce onlarda senle ilgili güncelleme yaptılar.

26. Yorum: 14.yorumcuya 10 06 2015 14:42
senin işbilmez dediklerin gece gündüz çalışıp kendilerinden söz ettirmiş ve başarı yönünden bu döneme damga vurmuş kişilerdir. olumlu gelişmeler dikkatleri çekmiştir. sayın ersoy un tek hatası diğer siyasilerin yaptığı entirikaları yapmaması her yerde kendine sadık ekipleri kurmaması dır. yani türübünlere oynamamasıdır.

25. Yorum: bybt 10 06 2015 08:03
saygın atinkaya ve ekibi! cengiz tokmak beyin yanına gittile mi acaba? koltukları korumak için plan yapmışlardır. önceki tarih oldu yaşasın yeni vekil. bunların slogan ve planları böyle

24. Yorum: kimdir 10 06 2015 07:54
yazık olmuş. ibrahim açıkgöz ile saygın atinkaya kimin yanına gidip de şunu görevden al diyecekler çok merak ediyorum. onlar için daha çok üzüldüm. keşke onları da seçimden önce ankaraya alsalard. yazık olacak onlara da.

23. Yorum: ömer 10 06 2015 07:54
6 nolu yorumcu aslında sizinle hiç polemiğe gitmeyecektim ama madem cevap istiyorsunuz siz doğruları söyleyin de ufkumuz aydınlansın. gerçi diğer yorumları okursanız cevabı da almış olursunuz.

22. Yorum: önemli değil 10 06 2015 07:49
milletvekili en büyük hizmetini anlatmamış. okul idarecilerini görevden alıp yerlerine ebs lileri görevlendirdi. bu hizmetin en önemli icraatın oldu. asıl bu hizmetini! burda anlatmalıydı. saygın atinkayalar ibahim açıkgözler özgür ertaşlar ... başka sayalım mı? vicdanın rahat mı? bu sorunun cevabını buradan yazmanı beklerdim.

21. Yorum: 14 nolu yorumcu ya 10 06 2015 04:10
14 nolu yorumcu hani yazmadın danışman kimin tayininde etkili olmuş niçin yazmıyorsun

20. Yorum: siyaset 10 06 2015 01:10
bazıları sizi sırtınızdan vurdu, fark edemediniz. parti içinde buraya gelince yanınızda ankaraya dönünce aleyhinizde çalıştılar tüm ilçelerde birbirleri ile bağlantılı olarak ortak hareket ettiler ve şimdi meydan onlara kaldı. şu anda bile boyabata gelince yanıniza gelecek kişileri iyi seçin.

19. Yorum: 14 nolu yorumcu ya 09 06 2015 23:40
14 nolu yorumcu kimin tayininde danışmanın rolü olmuş yaz yazki seni bizi aydınlattığın için takdir edelim şunu unutma sayın ersoy hırsızlara dur dediği için sevilmedi

18. Yorum: 14. yorumcuya 09 06 2015 22:57
senin iş bilmez dediklerin nereden aldı nereye getirdi az bir araştır öyle yaz saygılar.

17. Yorum: ersoycu 09 06 2015 22:32
yalan oldun be ersoy.

16. Yorum: tamam da 09 06 2015 21:30
sayin vekil bey boyabat i ankaradan iyi izlemedi niz. atamalarda etkili olmadı niz. sizin yerinizi ne oldum delisi olan 3 5 boyabat li bile olmayan sendika taraftarı doldurdu. istedi leri gibi at oynadılar. siz orali bile olmadı niz. sonra bunlar size bile taraf oldular siyaseti bilmedi niz ve bunlara müdahele etmediniz. çalışanlar falan ca yerde yapılan okulu ve yatırımı görmedi fark etmedi ama iş yerinde ki burnunun dibinde ki muamele yi gördü. ve sandıkta gereken dersi verdi. boyabat ileri gelenleri sizin ilçeni zi yabancılar yönlendiriyor size de yazıklar olsun. vekil bey tavsiyem etrafınızda ki kişileri iyi analiz edip yeni bir takım ile sahaya inme niz. zafer sizindir.

15. Yorum: boyabatlı 09 06 2015 19:02
boyabat mehmet ersoyu mumla arayacak

14. Yorum: sözün doğrusu 09 06 2015 17:45
yazık harcamışlar adamı hepsini cebinden karşılamış olumluları yazmışsın olumsuzlarıda yazsaydın keşke eski vekil bey hastaneyi iş bilmezlere teslim ettim boyabat milli eğitimi bitirdim kendim ankaradayken iş bilmezlere boyabatı teslim ettim danışmanım istediği gibi benim bilgim dışında tayinler yaptı keşke bunlarıda yazsaydın seni boyabatlılar olarak taktir ederdik saygılar

13. Yorum: kebabi unutmuşsun 09 06 2015 17:37
tarihe samanyolu kebabinin ismiyle ugrasan "deha vekil" olarak geçtin sayin veteran vekil!

12. Yorum: serter 09 06 2015 15:29
mehmet bey bunları geçtikde. bizce en çarpıcı icraatınız meclis menüsünden samanyolu kebabını kaldırmak oldu. vatan size minnettar. sizi asla unutmayacağız!

11. Yorum: haşim 09 06 2015 15:19
bunlar boş laf sizin döneminizde sinop orman bölge müdürlüğü de hiç ormanı olmayan yere urfaya orman bölge tabelasıyla açıldı sırf kaynaklar rahat aktarılsın diye sinop gibi % 70 orman varlıklı ilindeki tüm işletme müdürlükleri de kastamonu ya bağlandı bunu bilen biliyor tüm ödenekler önce kastamonuya akıyor. yapılanları abartarak sıralamaya gerek yok zaten bu halk sizi oraya birşeyler yapın diye yolluyor .ayrıca oy oranınıda bugün ısıtıp ortaya koymaya hiç gerek yok.bugün bu saat sadece egonuzu tatmin edersiniz günah çıkarırsınız.......bu insanlar aptal değil.

10. Yorum: vatandaş 09 06 2015 15:14
boyabatımızın yasar topçudan sonra ne fazla hizmet götüren hizmetkarı oldunuz, ama siyaseti iyi niyetinizden dolayı 2.sırada tuttunuz.yapılan siyasi kahbe oyunları tahmin edemediniz siz mecliste sabahlara kadar çalışırken kuyuların kazılmaya başladığını farkedemediniz.sinop kırmızı pilakayı ancak sizinle yakaladı inşallah gene sizinle devam edecektir.erken seçimde aday adayı olarak karşımıza geleceğinizi çok iyi biliyoruz.tüm gücümüzle sizi ankaraya bakan adayı olarak göndermek artık olmassa olmazımız olmuştur.

9. Yorum: m h p li 09 06 2015 14:51
üçüncü yorumcu ne yediğini bilmeyen kedigibisin bundan sonra yapılacak hizmetleri rüyana bile girmeyecek boyabat yandı

8. Yorum: dogrucu 09 06 2015 06:32
vekilim allah sizden razi olsun siz sinop siyasetinde yaşar topçu ile adından söz ettiren bir vekil oldunuz. sizi bu partiden aday yapmamak için kumpaslar kuranlar utansın. sinop bundan sonra hizmet konusunda çok geri kalmış olacak. ileride sizin değerini daha iyi anlayacak lar. ama iş işten geçmiş olacak. yinede hersey için teşekkürler. yolunuz ve batıniz açık olsun

7. Yorum: halk 09 06 2015 06:20
sn ersoy teşekkürler. utanın boyabatlılar seçilebilecek tek boyabatlı aday meftun beydi seçemediniz, şimdi kına yakın, ersoya ayıp eden partiye oy verdiniz.

6. Yorum: 3 nolu yorumcu ömer r 09 06 2015 05:53
3 nolu yorumcu yalan olanı yaz

5. Yorum: ustacı 09 06 2015 05:06
boyabat için yazıyorum,,memleketi 4 tane sendikacının kucağına oturttunuz memlekette eğitimi bitirdiler...başka da bi şey demiyorum..yolun açık olsun mehmet ersoy , sen yine bu memleketin evladısın...

4. Yorum: çok üzüldüm 09 06 2015 05:03
gerçekten muhteşem icraatlar. hepsini sen mi yaptın be mübarek? davutoğlu'nun yerli uçağı gibi.

3. Yorum: omer 09 06 2015 04:35
yalandan kimse olmedigi icin ersoyda olmeyecektir

2. Yorum: muro 09 06 2015 04:33
adam veda mesajinda vurmuş ben zamanında 70.000 oy aldim demiş simdi alınan otlara bakin diyor resmen

1. Yorum: osman 09 06 2015 03:34
hizmetleirniz için teşekkür ederiz artık boyabat işkurdan doğru işe girmeyi hayalinde görür


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

99416


Tasarım:DtGaNi