Yayın Tarihi:11 06 2015 18:58(1988)

Ceyhan Demir’den 7 Haziran değerlendirmesi

MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. 2011 milletvekili seçimlerine göre MHP’nin 2015 seçimlerinde oylarını yüzde 110 artırdığına dikkat çeken Demir, “Bizlere destek veren vefakar Sinoplu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir yaptığı yazılı bir açıklama ile MHP’ye destek veren herkese teşekkür etti. Sinop’tan MHP milletvekili çıkmış olmasa da 2011 seçimlerine göre 2015 seçilerinde oylarında yüzde 110 oranında büyük bir artış gösterdiğini vurgulayan Demir, partilerine destek veren herkese teşekkür etti. Seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye ve Sinop’a hayırlı olmasını dileyen MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; "7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde; birlikte çalıştığımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yöneticilerimiz, İl ve İlçe kadın kollarımızın başkan ve yöneticileri, Ülkü Ocakları İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yöneticilerimiz, İl Genel Meclisi Üyemiz, Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz, teşkilatımızın her kademesinde görev alan partililerimiz, gece gündüz demeden çalışan isimsiz kahramanlar ve bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen siz değerli dava arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma ve Sinoplu hemşehrilerime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 2011 milletvekili Genel Seçimlerindeki 10 bin 452 olan oyumuzu, yüzde 110’luk çok ciddi bir artışla, 21 bin 453 oya çıkarmamızı sağlayan, vefakar Sinoplu kardeşlerime verdikleri destekten dolayı da teşekkür ederim. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Aziz ve Necip Türk milletine ve Sinop'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Allah'a emanet olun."

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlıklar 11 06 2015 20:51
ceyhan beyde çok çalıştı çabaladı.lakin sonuç ne oldu be dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75850


Tasarım:DtGaNi