Yayın Tarihi:13 06 2015 01:01(3535)

Sinop'ta Dolmuş Devrildi: 11 Yaralı

Kaza, saat 12.30 sıralarında Sinop'un Korucuk mevkisinde bulunan hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinop istikametinden Samsun'a doğru gitmekte olan Metin Turan'ın kullandığı 57 KK 134 plakalı minibüs, İbrahim Sarı idaresindeki 57 M 3077 plakalı dolmuş minibüs ile çarpıştı. Dolmuş minibüsün devrildiği kazada toplam 11 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, kaza yerine tedbir amaçlı itfaiye ekipleri de çağrıldı.

Kaza yerine gelen Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, incelemede bulundu. Bu sırada orada esnaflık yaptığını belirten bir vatandaş, "Burada çok kazaya şahit oluyoruz. En azından buraya bir trafik lambası konulmasını istiyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdür Yusuf Biner ise, "Kaza ile ilgili gerekli raporlar tutulacak. Ben Sinop'a geldiğimde insanların övünerek söylediği şey Sinop'ta trafik lambasının olmamasıydı. Bu konu ile ilgili de gerekli çalışmalar yapılacak" diye konuştu.

Hastaneden alınan bilgilere göre, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Haberler.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: motosiklet kazsı 13 06 2015 17:04
12.06.2015 tarihli motosiklet kazası.her gün boyabatta yaşanan olaylar.motosiklet ve kurallara uymayan sürücüler hergün cana ve mala kastediyorlar.hele hız yapan brodvay ve tofaş arabası sürücülerine ne diyeceksiniz.artık seçimlerde bitti trafik ve diğer polislerde işlerini yapmaya başlasalar iyi olacak.yoksa çok kişinin canı yanacak.

1. Yorum: cancan 13 06 2015 09:42
kaza yapan minibüsün birisi boyabat firması sayın gazete.. detaylı bildirin şunu...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115087


Tasarım:DtGaNi