Yayın Tarihi:13 06 2015 19:22(3584)

“Başka Boyabat yok” haberi Ezgi FM‘i Susturdu

Boyabat Haberleri.net sitesinde yayımlanan, bizimde alıntı yaparak sizinle paylaştığımız, “Başka Boyabat yok” haberi üzerine, Boyabat Ezgi Fm Radyosu'nun yayını yeniden durduruldu.

Eleştirilmeye tahammülü olmayan Boyabat Belediye Başkanı, uzun yıllardır TRT’ye ait verici istasyonu yanından karasal yayınını aktaran Ezgi FM radyosunun vericilerinin elektrik fişlerini söktürdü. Ezgi FM radyo kanalı Boyabat’a yayınlarını, yeni vericiden aktarmaya çalışıyor.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
16. Yorum: 15 nolu yorum a cevap 16 06 2015 20:31
ak partinin yanlış aday tercihleri 1 1 yaptı 1 sırada maviş olsaydı görürdün 2 sıfırı 13 yıllık iktidar partisi gene birinci parti ise bu yenilgi anlamını taşımaz diğerlerini de görüyoruz.

15. Yorum: davut koçyiğit 16 06 2015 03:17
11 nolu belediyeci kardeşim bizim elimizde 5 radyo kanalı çalıştıracak kadar radyo vericisi var, siz alışmışsınız yalan konuşmaya daha önceki taktiği yapacaktınız ama yemedi değil mi peşinizde gezip yapmayın etmeyin diye yalvaracak zannettiniz elektriğe gelince orada kaç verici çalıştığını biliyor musun boyabat ezgi fm radyosunun aylık 30- 35 lirasını konuşuyorsun istersen ulusal bazda yayın yapıp tomarla para götürenler gözüne batmıyor değil mi mehmet ermiş 3 dönem belediye başkanlığı yaptı hasan kara neler söyledi ağzını açıp bir şey demedi işte siyaset adamı budur ama şunu söyleyeyim vericiler yerini iyi bilen kardeşim "karamanın koyunu sonra çıkar oyunu" sen madem çok siyaset yapıyorsun söyle seçim sonuçlarının 1-1 olmasını nedeni nedir açıklayın ve cevap verin niçin 2-0 değil 1-1

14. Yorum: elektrik 15 06 2015 21:18
kendi resmini koyup bedava reklam yapanlara; oranın elektrik parası cebinizden mi çıkıyor,yoksa belediye mi ödüyor?eğer belediye ödüyorsa otuzbin kişinin hakkı yenmiyor mu?hesabı nasıl verirsiniz bilmem .bize hesap verilmiyor ama yaradan sormaz mı?

13. Yorum: vatandaş 15 06 2015 17:56
bnde burdan şefik başkana sorum var acaba bu yapılan bilborrlar erdoğan içinmi yapıldı şeçim bitti artık kaldırsa bu halk ilçemizin haberlerini görse orda gerçi erken seçin var gibi r.t.e meydanlara tekrar inçektir 400 m.vrkili 350 inmişti ama bu halk 258 de bırakıverdi

12. Yorum: komik 15 06 2015 01:38
arkadaşlar boşuna komuşmayın birdahaki belediye seçimleri bekleyin oy zamanı gelince halkın karşısına geçip çiçek dağıtırlar oy isterler sizi okur üflerler sizde büyülenip oyları verirsiniz sonra sizi tanımazlar ve böylece yıllar geçer boyabat bir arpa buğdayı geçemez sayenizde niye dert yanıyorsunuz akıllanmıyorsanız katlanın bu zulme yandaşların cebi dolar siz hala züğürtler toplumu olmaya devam edin tayyareniz var daha ne bekliyorsunuz onlar sefa siz cefa çekin size layık bunlar lamba sizi efsunlasın dursun oy zamanı gelince yanlarınıza gelirler daha çok beklersiniz başka boyabat yok hadi size lüle lüle

11. Yorum: allah biliyor 14 06 2015 23:55
sayın davut bey sen daha öncede yayını mı kestiler diye yayın yapmıştın ve başkan a iftira atmıştın ve yalan söylemiştin verici cihaz ın bozuk olmasına rağmen işin sadece yalan olsun diye medya lık oynuyorsun biz vergi verenler olarak senin elektrik paranı ödemek mecburiyetinde değiliz habercilik uğruna iftira atıyorsun daha öncede yazmama rağmen boyabat gazetesi yorumumu yayınlamadı zaten boyabat gazetesi işine geleni yayınlıyor.allah sizden sorsun.

10. Yorum: sulo 14 06 2015 18:11
davut sen yanlış ata oynarsan böyle olur tosun lara dayadın kendini sonra böyle olur

9. Yorum: fuatavni 14 06 2015 18:02
daha o neki seçimlerden 15 gün öncesinde beericisinde belediye vericisinde bulunan burc fm uydusnunuda arazıl gerekcesi ile 1 aydır yayınlatmıyor ve kaç defa araya insanlar sokulmasına rağmen kapının anahtarını verdittirmiyor artık bunlar muhalaefete tahammulleri yok ama olsun şurda 3-5 beş ayları kaldı takke düştü şimdi keli görme vakti geliyor

8. Yorum: gerçekci 14 06 2015 06:05
başkanın düşüncesi ağaç radyo bunları sevmiyor onlarla zaman harçaycana boyabatın sorunu hamam misafir gelse hamam yok senin yuzunden çok kişi cenabet geziyor onu düşün git duragan dan bilgi alki bilgin artsin

7. Yorum: evet 14 06 2015 04:41
can rumuzlu yorumcu radyoyu başbaşa verip dinlerler sorun yokta basın özgürlüğünü yok sayan sahibinle sen başbaşa verebilirmisiniz yoksa ilk önce senmi terkedersin onu bilemiyoruz.

6. Yorum: çoraklu 14 06 2015 02:49
demokrasiyi kendilerinin tarlası sanıp istedikleri gibi at oynatacağını sanan belediye başkanı ve avânesi yapacakları işleri unutup eleştiriye tahammülleri olmadan bir yerel radyonun fişini çekebiliyorsa, unutmamalıdır ki bir gün sandıkta da onun fişi çekilecektir.(tabii bunu boyabatlı hatırlarsa , yoksa balık hafızalı olmamak lazım)

5. Yorum: bekliyorum 14 06 2015 02:28
yorum yazdım bekliyorum ekran videosu da aldım çıkmazsa sosyal medya da paylaşacağım

4. Yorum: can 13 06 2015 21:43
sn davut bey boyabat gazetesi varya o sana yeter.alırsın bir radyo pamuk markette kafa kafaya verip dinlersiniz

3. Yorum: kibir 13 06 2015 20:19
kibir insaın en büyük ayıbıdır.

2. Yorum: doğru mu 13 06 2015 20:18
sayin başkan bu kadar büyük bir olayda gerçekten sizden açıklama bekliyoruz. bu haberin gerçeklik payı nedir biz ak partinin adındaki demokrasi kelimesine güvendik oy verdik .ayrıca artık seçimde bitti öyle böyle zaman geçti. boyabat sizden hizmet bekliyor çözüm bekliyor. şu 11 katkılar ne olacak, çarşı içindeki eğlence mekanları ne olacak ailece çarşıya girmiyoruz, çakır oğlu esen tepe bağlar halen çamur derya si, bir taraf çamurla yaşarken var olan kaldırım üstüne beton atmak makyajla mak vicdan a uygun mu, çünkü varoşlar gözden ırak gözükmüyor ve ses çıkar mayor değil mi. varos lar gene senin partiye oy verdi. ama kaldırım yaptın yerler emin ol mhp ye verdi. ve sen oy verenleri geri plana attin. hani kültür merkezi temel attın ne oldu oy geldi mi. bu seçimlerden bir ders çıkar ve sana oy veren kesimlere hizmeti götür. medya ile de arani iyi tut istesek te istemese k te çünkü halkı onlar yönlendiriyor. yoksa işin zor.

1. Yorum: hesap 13 06 2015 19:42
başkan kanun önünde senden hesap sorulur önce o kaynağı belirsiz afişlerin kim tarafından asil diginin senden kanun onundr


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392535


Tasarım:DtGaNi