Yayın Tarihi:19 06 2015 20:59(1064)

ASİLDER Genel Sekreteri Burhan Akdoğan Davet Ediyor

Kısa Adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği Genel Sekreteri, Burhan Akdoğan düzenlemiş oldukları İftar Programı'na hemşehrilerini davet ediyor.

Sayın hemşehrilerimiz, kıymetli dostlarımız derneğimizi ilk kurduğumuz günden bugüne kadar sizlerin teveccühü ve desteği ile yoğun bir çalışma içine girmiştir. İlk olarak Kutlu Doğum Programı, hemen sonrasında Anneler Günü için düzenlenen kahvaltılı programımız ve 30 Mayıs 2015 günü yaptığımız Genel Kurulumuzdan sonra Genel Başkanımız Kenan Güllü tarafından, Genel Sekreterlik görevi tarafıma tebliğ edilmiştir. Bu kutsal ve onurlu görev için genel başkanımız Kenan Güllü'ye ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Allah mahcup etmesin..

Büyük Sinoplular

26 Haziran Cuma günü düzenlemiş olduğumuz iftar programımız, Beştepe Gençler Birliği (Wonders) Tesislerinde gerçekleştireceğiz. İftar yemeğimizi  ailecek ve sevdiklerinizle onurlandırmanız ve katılım sağlamanız bizleri güçlendirecektir. Sayın hemşehrilerimiz bir gün değil, her gün Sinop ve BİZ SİNOP'UZ BİZ DEĞERİZ sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolda siz değerli hemşehrilerimizle yürümekten mutluyuz, gururluyuz. Yemeğimiz ücretlidir, bir kişi 25 tl dir. Yemeğe katılım sağlayacak dostlarımızın 24.06.2015 Çarşamba gününe kadar rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.

SAYGILARIMLA

Rezervasyon:

Genel Başkan Kenan GÜLLÜ - 0535 278 57 57

Genel Sekreter Burhan AKDOĞAN - 0535 240 54 21

Genel Başkan Yardımcısı Metin ÇAĞLAR - 0532 508 47 07

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: anssiad başkanı mustafa b ... 23 06 2015 08:00
değerli kardeşim bu görevi layıkıyla yerine getireceğindirki size verılmiştir hayırlı olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112898


Tasarım:DtGaNi