Yayın Tarihi:30 06 2015 21:39(1526)

Ankara'da ki Sinoplular ASİLDER'in İftar Yemeğinde Buluştu

Kısa adı ASİLDER olan ve (Bir gün değil, her gün SİNOP, biz SİNOP'uz, biz değeriz) sloganı ile yola çıkan Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde hemşehrilerini buluşturdu.

Beştepe, Gençler Birliği Wonders Tesisleri'nde gerçekleşen iftar yemeğine katılım yoğundu. Genel Başkan Kenan Güllü, yemeğe katılan misafirlerle tek tek ilgilendi. Programla alakalı kısa bir açıklama yapan ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, çok yeni bir dernek olmamıza rağmen hemşehrilerimizin güveni, teveccüğü ve desteği bizleri mutlu ediyor. İnşallah hemşehrilerimizin bu desteği olduğu sürece çok daha güzel etkinliklerde, daha güçlü bir şekilde birlikte olacaklarını ifade etti. Katılımın yoğun olduğu yemeğin davetlileri arasında Kültür Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Nezih Yıldırım, Anssiad Genel Başkanı Mustafa Başdoğan, BOY-DER Başkanı Süleyman Aşçı, DÜZ-DER Başkanı Sadık Sakabaş, GÖK VADİDER Başkanı Abdi Bodur, Aşağı Akpınar Köyü Dernek Başkanı Metin Bölükbaşı, Ilıcalılar Dernek Başkanı Tayyip Yaman, Hanoğlu Köyü Dernek Başkanı Hamit Yıldırım, Sinoplu iş adamları, bürokratlar ve hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde katıldığı görüldü. Yemek öncesi ''Ney'' dinletisi misafirlere keyifli anlar yaşattı. Sinoplu hemşehrilerimiz yoğun bir sohbet bir kaynaşma gerçekleştirdi. Hemşehrilerimizin Genel Başkan Kenan Güllü'ye hazırlamış oldukları bu organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Yemekten mutlu ayrıldıkları görüldü. ASİLDER Başkanı ve yöneticiler misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384405


Tasarım:DtGaNi