Yayın Tarihi:01 07 2015 01:18(1203)

'HDP oy verirse biz vermeyiz'

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den TBMM Başkanlığı için flaş bir açıklama geldi. Bahçeli, "Eğer yarın HDP, Deniz Baykal'a desteğini açıklarsa, biz Baykal'a oy vermeyiz" dedi.

Radikal'in haberine göre; Meclis Başkanlığı konusunda kulislerde pek çok iddia dolaşıyor. Özellikle üçüncü turda tam bir satranç oyununa dönmesi beklenen seçimler konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldukça ilginç bir açıklama yaptı.

Bahçeli, "Eğer HDP yarın Meclis başkanlığı için Deniz Baykal'a desteğini açıklarsa, biz asla Deniz Baykal'a oy vermeyiz" dedi.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: halk 02 07 2015 21:25
devlet bahçeli gitmeden mhp düzelmez mhp bahçeliyle öldü başınız sağolsun adam inadını akpye yarasın diye kullanıyor akp bahçeliyi seviyor çünkü işlerine yarıyorr mhp bitmiştir başınız göge ersin artık

10. Yorum: 6.yorumcuya 02 07 2015 08:00
allah aşkına mhp ye oy verme.zaten sen kendini belli etmişsin eski ülkücüyüm diye.senin gibilere fazla söze gerek yok zaten.peh...eski ülkücüymüş.

9. Yorum: . 02 07 2015 06:35
her zamanki gibi akp yi destekledi.

8. Yorum: osman k. 02 07 2015 01:02
dayı napıyonuz siz yaa. akp ye mi çalışıyonuz.siz böyle yapmaya devam ederseniz akp daha çok iktidar olur

7. Yorum: boyabat lı 01 07 2015 17:29
başa bela . atsan atılmaz. satsan satılmaz

6. Yorum: vatan 01 07 2015 17:12
elimi kırsaydım da sayın meftun bey'in hatrına verdiğim oy şu adama gitmeseydi , bunun kadar çaresiz , ne yaptığını bilmeyen , halkın verdiği sorumluluğu göremeyen bir adam olamaz. yahu ne demek hdp chp yi desteklerse chp ye oy vermeyiz diye , meydanlarda bas bas bağırdın 17/25 diye hani halk sana yetki verdi , sor hesabını , devlet isminde devlet adabı alamamış bir genel başkan, yazık mhp ye oy vermeyecem diye kendime söz vermiştim , sırf meftun bey için verdim ancak yok zihniyet aynı , eski bir ülkücü olarak utanıyorum.

5. Yorum: yükseliş 01 07 2015 16:12
bu kadarsınız işte, inşallah bu halk bir sonraki seçimde size bu yaptıklarınızın hesabını soracaktır, adam gibi siyaset yapmamanızın hesabını görür bu halk, çizgiymiş, falanmış, filanmış, olmazsa olmazlarıymı, v.s., boş lakırtılar bunlar, bedelini ödeyeceksiniz............
.........................
....

4. Yorum: birdahamı..? 01 07 2015 15:03
allahıma şükürler olsun ki mhp ye oy verdim.
normal şartlarda herdaim oy vereceğim parti
lakin;
biz mhp ye akp nin ekmeğine yağ sürsün diye oy vermiyoruz öyle olsa direk akp ye oy veririz.
tek isteğimiz şu hdp kompleksinden kurtulup seçim meydanlarında vaad ettiği akp nin hırsızlığını ve yolsuzluğunu ortaya çıkarmak için çalışmasıdır.
bakın ülke adım adım sıriye bataklığına sürüklenirken sayın başkanımız halen hdp kompleksinde
ahanda yemin ediyorum bu akp nin ekmeğine yağ sürmeye devam ederse bir sonraki seçimde o na inat hdp ye oy vereceğim.
yeter artık işini yap ya..!

3. Yorum: fuatavni 01 07 2015 15:01
bu adamın tek hedefı var mhp yi bitirmek yazık bu partiye keşke buna oyverecegime chp ye verseydim haa hdp su içiyormuş artık bu bahçeli birdahaki su içmiyecekmiş duyurulur

2. Yorum: ya sabır 01 07 2015 08:13
sayın bahçelinin hangi akla hizmet ettiğini,neyin peşinde olduğunu bu toplum bir anlayabilse,sorun çözülecek.kardeşim bu işler chp ile olmaz,akp ile olmaz,hdp ile hiç olmaz.yahu kardeşim nasıl olacak bu memleketin hali,bahçelinin elinde kimsenin bilemediği bir sihirli deynek varsa,açıklasın da anlayalım.her türlü ihtimali kitledi ve çekildi bir kenara.o zaman desin ki tek çözüm tekrar erken seçim desin.hiç olmazsa erken seçim sonucunda %65 oyla felan tek başına iktidara mı gelir,yoksa barajın altında fıkır fıkır boğulur mu görsek.kargaya demişler senin dışkın ilaç,o da gidip okyanusun ortasına etmiş.ya sabır ya......

1. Yorum: ddd 01 07 2015 04:34
iyi halt edersin.kaptırın akp ye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98990


Tasarım:DtGaNi