Yayın Tarihi:02 07 2015 21:24(1837)

Baturalp Eliçevik teşekkür mesajı yayımladı….

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Haziran ayının hemen başlarında kendi isteğim ve kariyer planlamam çerçevesinde gerçekleştirilen bu görev değişikliği sonunda Antalya’nın Manavgat İlçesine atanmış bulunmaktayım.

Boyabat’ta bulunduğum 10 yıla yakın süre zarfında dilim döndüğünce bazı doğruları anlatmaya ve bunları çalışma arkadaşlarımla birlikte ortaya koymaya çalıştım. Eleştirilmeyi ve yıpranmayı göze alıp, mesleki anlamda doğruyu söylemekten doğru insanların arkasında durmaktan bir dakika bile kendimi sakınmadım. Bu çalışmalar sayesinde Boyabat’a bürokrasisi sağlam temellere oturtulmuş aynı zamanda dinamik ve iş yapma kabiliyeti üst seviyede olan personelleri içerisinde barındıran bir kurum bırakmanın haklı gururunu ve onurunu yaşamaktayım.

Bakanlık tarafından 215.000 nüfuslu Manavgat’a gerçekleştirilen bu atamamda Boyabat’ın iç dinamiklerinden aldığımız güç ile Gençlik ve Spor Teşkilatına ilçe içinden verilen destekle Boyabat’ta  göstermiş olduğumuz performansın büyük bir rolü bulunmaktadır.  O yüzden Boyabat’ın kariyerime kattığı değer bir kez daha kendini göstermiş oldu.  Bu vesile ile Boyabat halkına, çalışma arkadaşlarıma ilçemiz yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

Boyabat’ta bulunduğum süre içerisinde sadece devlet memurunun verdiği sorumlulukla değil, eşimin bu memleketin bir insanı olmasından kaynaklanan bir sorumlulukla mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığımız çalışmaların ürününü zaman içinde alma fırsatı da bulduk. Eski Belediye Başkanımız Sn.Mehmet Ermiş’in söylemiyle kapalı spor salonunu açtık. Daha da önemlisi Boyabat gençliğinin ağabeyi, amatör sporun da lideri olmak için her yolu ama her yolu denedim. Bu yolları denerken desteği tabi ki, Boyabat’ın kendi içindeki değerlerden aldım.

Spor alanında yılar içerisinde Kadir Ermiş önderliğinde futbolda BAL ligine, Eren Demir liderliğinde voleybolda 2.lige çıkma başarısını gösterdik. Yine ilk kadrolu antrenörü olan Bahtiyar Atif Köse’nin bağlantıları ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de destekleriyle ilçemizde 3 kez Türkiye Şampiyonası tertipleme becerisini gösterdik. Boyabat Belediyesi tarafından güreş antrenörü Erkan Gür’ün gayretleriyle Türkiye’nin en seçkin yağlı güreşlerinden bir tanesini yine Boyabat’ta gerçekleştirdik.

Görev yaptığım süre içerisinde oturaklı ve ağır başlı yapısını işine yanısatan beden eğitimi öğretmeni Ömer Örnek’in tecrübesini, atletizm antrenörü Nazmi Yeğin’in enerjisini birleştirmek de İlçe Spor Müdürü olarak bana düştü ve Boyabat’ta ilk defa Yüzme İl Birinciliği düzenlemek bana ve ekibime nasip oldu. Yine Boyabat’a uzun yıllar emek vereceğini düşündüğüm Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü kurucusu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kalıpçı ve çok dalda antrenör belgesine sahip aynı zamanda takım çalışmasını ve ekip ruhunu iyi bilen Erdoğan Acar kardeşim gençlik lideri arkadaşımız Mustafa Demircioğlu’nun bu ilçedeki varlığı Boyabat’ta bundan sonra da iyi işler yapılacağının göstergesidir. Bu vesile ile memuriyete yeni başladığım 2005 yılından bu yana 2007 Yılından itibarenİlçe Spor Teşkilatını şahsıma teslim eden Boyabat’ın önde gelenlerine, siyasetçilerine, bürokratlarına ve bana güvenen ve her daim yanında olan Boyabat Halkına saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyor, Allah’a Ismarladık diyorum. Allah’a Emanet Olun.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: ilginç 03 07 2015 23:16
gelirken hangi temennilerle karşılamışsam, giderken de eynı temennilerle uğurluyorum.

7. Yorum: yakınen 03 07 2015 19:29
başlangıçta "asla değiştirmem!benim onurumdur" dediğin sendikayı da oralara gelebilmek için değiştirirken, buna katkı sğlayanlara da teşekkür etmeyi unutmuşsun !

6. Yorum: aras 03 07 2015 09:55
bir sıçra iki sıçra. nereye kadar? chp mhp akp üçununde meyvesinden yemek gölgesinden faydalanabilmek. senden çok şey öğrendik.yolun açık olsun.

5. Yorum: boyabatlı 03 07 2015 09:02
antalya da chpli olursun.akkul

4. Yorum: çiğ süt 02 07 2015 23:58
kıssadan hisse: insanoğlu çiğ süt emmiştir derler. ınsan azıcık geride dursun hemen bırıleri ğçin olumsuz sözler yakıştırmalar yaparrr.. ayrıca mevki makam için bazı kuruluşlara koşa koşa gider onlar ile kanka olur... ama insanının kendisini kendisinden daha iyi tanıyan birileri muhakkak vardır.

3. Yorum: ilginç 02 07 2015 23:57
yukarda allah var gidişine sevinmedim diyemem.

2. Yorum: rıfkı genç 02 07 2015 22:02
o birileri olmasa ne olurdu halin acaba

1. Yorum: evet 02 07 2015 21:34
mehmet ersoy ayrı bir teşekkürü hakediyoru. ama esirgemişsin,çünkü boyabat' a gelmende çok büyük katkısı olmuştu.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18265


Tasarım:DtGaNi