Yayın Tarihi:02 07 2015 23:59(2725)

Boyabat Belediyesi Yeni Logosu

Boyabat Belediyesi'nin Eski Logosu

Boyabat Belediyesi'nin Yeni Logoları

Boyabat Belediyesi'nin Yeni Logosu İçin Yapılan Tasarımlar

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: bence 07 07 2015 08:46
yenilik her zaman iyidir. bencede logo yarışması açılsaydı güzel olurdu fakat eski logonun değiştirilmesi bile güzel, o neydi öyle karmakarışık bir şey... yeni logo üzerinde yorum yapmak istemiyorum fakat belediye çalışıyor yenilik üzerine bir vizyonu var hataları ve doğrularıyla

10. Yorum: aksakal 06 07 2015 02:36
1- bu konuda bir yarışma açsaydılar ve eleme sonuçlarını halka sorsalar daha iyi olmazmıydı?
2- tc ibaresinden niye bu kadar nefret ediyorlar, yoksa bunlar türk olmaktan utanıyoryorlar mı?
bu ekip eskiye ait her şeyi, hesapsız kitapsız çöpe atmaktan neden bu kadar keyf alıyor?
çöpe attıkları parkeler sşhsi mülklerinde olsa gene çöpe atabilirlermiydi merak ediyorum?
beton ve asvalt güzel oluyor, fakat alt yapısı(kanalizasyon,yağmu
r suyu, elektirik ve doğal gaz)olmayan ve parasını hemşerilerimizden alarak yapmak ancak cahil cesareti değil midir? parke daha işlevsel değilmidir. 2-3 yıl sabredip alt yapı bitince asvalt veya beton daha akıllıcadeğilmiy di?
hemen dogal gazı soracaklar, 2016 sonunakadar doğal gaz sinop yol ayrımına gelecekmiş. kanalizasyonu ise belediye iller bankasına yaptıracakmışşşş. esen kalınız.

9. Yorum: vah vah 06 07 2015 02:14
tc kadar taş yağsın üstünüze inşallah utanmazlar bu vatan nasıl alındı soyunuzdan utanın yabancılar vatanlarına soylarına sahip çıkıyor nerde sizde o yürek rabbim yaptıklarınızı ayaklarınıza dolaştırsın

8. Yorum: büyük icraat 05 07 2015 23:48
bence de 11 katlı şaheser logoda yer almalı. tc'nin dışında pancar yaprağı da artık yok. logoda olup olmaması belki o kadar önemli olmayabilir lakin şeker üretiminde ülkeyi dışarıya muhtaç eden mevcut zihniyet bu şekilde giderse pirinçten de oluruz ve her şeyi halletmiş gibi böyle fuzuli işleri büyük bir icraat gibi göstermeye çalışan muhteşem belediyemiz bir sonraki logoda ay-yıldızla birlikte çeltiği de ortadan kaldırır; sonunda elimizde restore edilmiş evle kale kalır. demedi demeyin.

7. Yorum: boyabatli 05 07 2015 22:38
sayin 6 ci yorumcu gerekeni yazmis tc kelimesi kimin neresine .... da siliniyor sayin baskan size bu yakışmıyor

6. Yorum: logo 05 07 2015 21:58
eskisinin neyi vardı? her şeyi değiştirmek zorunda mıyız? kendinden öncekini yok etmek kompleksi aciz insanların ve ideolojilerin icraatıdır. logoya gelince, çok estetik olduğu söylenemez ve buna kim karar veriyor? neye göre değiştiriliyor, değiştirdim böyle oldu demek hangi kanuna dayandırılıyor?

5. Yorum: tayyare 05 07 2015 21:43
şefik bey yandaşlarınızla birlikte sahibi olduğunuz uygunsuz 11 katlı binalarınızın loğosunu yapımanız daha iyi olur tayyarede olur bu 2 seçenekleri gözden geçirin diğer loğolar boyabatla yakından ilgisi yok gülmekten yoruldum siz güldürmekten yorulmayın emi yeni projelerinizi şimdiden çok meraktayım bu seferki daha komik olsun gülmek artı pirzola daha ne isteyelim bedava pirzolaya katılıyoruz

4. Yorum: perdedekidelikveihanet 05 07 2015 21:02
t.c. ibaresi kimin neresine ne yapmışta kaldırılmış logodan.amacınız anlaşıldı.türküm diyemeyen zihniyetin çocuklarından başka ne beklenirki.şiddetle kınıyoruz ve buna sevinenlere kına yollayacam.

3. Yorum: boyabatluu 05 07 2015 20:37
neden t.c. kelimesi yok sayın başkana soruyorum sendemi t.c. den rahatsızlık duyuyorsun

2. Yorum: ali erol 05 07 2015 19:33
kale olmasaydı ne yapardık. hiçbir tarihsel değeri olduğunu zannetmiyorum.
çeltik dersen boyabat a özel bir durumdadır. ülkenin çok yerinde daha kaliteli ve daha fazlası üretiliyor. eski konaklama da gelince yetkililer boyabatin dışına cikmamislar. göynük, safranbolu, beypazarı ve daha niceleri. kısaca ortada ovunulecek bir durum yok. giriş gibi yüzün para...

1. Yorum: tarihi ev 05 07 2015 16:50
hiç bir şey yapmadan tarihi evler simge haline getiriliyor ya ona kızıyorum. tarihi evler için ne yapıldı? artık tarihi ev konsepti ülkemizde turizm de banal duruma geldi bu işin faydalarını başka ilçeler yaşadılar. ama biz halen geride yiz. gittik gördük evlerin arasından yüksek 5 katlı betonarme blokl yükseliyor. bu mu konsept. tabi bu önceki ak beldiye yönetiminin işi. sonuç:vizyon var diye gösteriş çok. ama gerçekte bir iş yok.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

383392


Tasarım:DtGaNi