Yayın Tarihi:04 07 2015 01:06(2004)

Buraya Ne Yapılıyor?

Stadyum Caddesi'nde kaldırım iyileştirme çalışmaları esnasında Dörtyol’daki taksi durağı kaldırılardı. Aynı yerde Hazineye ait Kaymakamlık bahçesine bir ahşap ev maketi yapılmaya başlandı. Ancak bu ahşap ev maketi sırrını koruyor. Yapılan bu ahşap ev acaba taksi durağı olarak mı, yoksa Atatürk heykelini hemen yanında, Atatürk evinin maketi olarak mı kullanılacak?

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: halk 06 07 2015 01:42
hükümet binanıza bakın ne halde eskimiş vah boyabatın haline atatürk köşesi adı altında taksi durağıda bir o kadar komiksizniz görende bir yararlı iş yapıyorsunuz sanacak yararlı işler nedir öğrenin boyabatı köy havasından çıkarın burası ilçe efendiler millet sinopa kaçıyor modernleşme peşinde siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz bırakın milleti kandırmayı kendinizi kandırıyorsunuz

5. Yorum: 4.yorumcuya 05 07 2015 06:50
millete hizmet eden müessese derken,gören görmeyende kızılay kan merkezi filan sanacak.türkiye de taksi durağına müessese diyen, hükümet konağının bahçesine yapılan taksi durağı olan bir yer var mı?varsa bilgilendirde biz de senin engin bilgilerinden yararlanalım.

4. Yorum: boyabatlı 04 07 2015 18:35
velevki yazıhane olsa ne olur,sonuçta millete hizmet eden bir müessese

3. Yorum: unknown 04 07 2015 16:39
şu haberi 20 kere paylaştınız sırf belediyeye karşı gelmek için. herkesin atatürk'e saygısı vardım ama önce o evin ne olduğunu yalan yanlış haber yapamadan bir kere gidin belediye başkanına veya bu işlerle ilgilenenlere sorun burda haber yapacağınıza. ha bu arada o evde atatürk'ün selanik'teki evinin minyatürü.

2. Yorum: ilginç 04 07 2015 04:32
ne yapıldığını bilemem ama atatürk büstü bayağı bayağı görünmüyor. bir diğeri orada taksiciler oturacaksa kaça oturacak. ihaleye çıkarılsa 3000 tl ye kiralayan olur. belediye reklam panosundan maliye ecrimisil alacak mı.

1. Yorum: ilginç 04 07 2015 03:51
hayret biraz gülünç bir durum. gel sen hatır için devletin yerine yazıhane yap tepki ve yanlışlığı kapatmak için adına atatürk evi yakıştırması yap.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76237


Tasarım:DtGaNi