Yayın Tarihi:04 07 2015 01:20(1228)

Rektör Adayına STK’lardan Tam Destek

Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Prof. Dr. Nihat Dalgın’a Sivil Toplum Kuruluşlarından tam destek.

Rektörlük seçimlerine sayılı günler kala Sinop’ta faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, Rektör Adayı Prof. Dr. Nihat Dalgın’ı makamında ziyaret ederek kendilerine destek verdiklerini ifade etti. Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Nihat Dalgın’ı, Ensar Sinop Şubesi Başkanı Muhammet Başoğlu, SİMDER Sinop imam Hatip Mezunlar Derneği Başkanı Hakkı Bafralı, İhh Sinop Başkanı Sefa Yalın, Diyanet - Sen Sinop Şube Başkanı Şükrü Tokmak, Dil Edebiyat Derneği Başkanı Kadir Bilgili, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cengiz Keskin, İhh yönetim kurulu üyesi v aynı zamanda iş adamı Cemalettin Koca ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Adayı Prof. Dr. Nihat Dalgın yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Öncelikle bu ziyaretinizden ötürü duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim, sivil toplum kuruluşlarının önemi ise bir başka. Üniversitemizi daha iyi standartlara taşımak ve çocuklarımız olarak gördüğümüz öğrencilerimize daha iyi okuma fırsatı oluşturmak bizlerin asli görevleri arasında yer almaktadır. Bu anlamda da Üniversitemizin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri görme şansımız oldu. Standartları daha yüksek bir eğitim öğretim için, üniversitemizin gelişmesini temenni ediyoruz."

Rektör adayı Dalgın konuşmasının sonunda ise gerçekleşen bu ziyaretten ötürü memnuniyetini tekrarladı. Sivil toplum kuruluşları başkanları ve diğer ziyaretçiler ise Rektör adayı Prof. Dr. Nihat Dalgın’a tam destek verdiklerini ifade etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

110254


Tasarım:DtGaNi