Yayın Tarihi:05 07 2015 22:01(1896)

Sökülen Parkeler Çayın Kenarına Yığıldı

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: saçma 16 07 2015 21:42
ya bırakın boş lafı safsatayı yıllardır bu parke taşlarına doğru düzgün bakım yapılsaydı sökülmesi gerekmezdii şimdi asfalt çok daha iyi oldu heryere parke taşı yapan zihniyette sona ermiş oldu parke taşını olacağı yer var olmayacağı yer var amaç hizmet mi demişsin evet hizmet kardeşimm yıllardır mehmet ermiş hasan karanı yaptığının söküyor hasan kara da onun yaptığını adam çalışıyor şefik başkanı kabullenin artık akp li değilim ama helal olsun şefik başkana,sabri türk orayada sıra gelecek merak etme,bu haberi yapan boyabat gazetesi elbet bu taşların kullanağı biyer gelişir ben bu taşı sökene değil gerekli gereksiz heryere bu taşı yapana bakarım bu taş heryere uyum sağlamıyor anlayın artık bunu

3. Yorum: çoraklıklar 16 07 2015 17:50
nedir bu israflar be dostlar nedir ? bu taşlar milli servettir. yollarda şuralarda buralarda kullanılacaksa amenna. yok böyle bırakılacaksa üç beş müslümanın işine yarasın. adam alsın evinin önüne neyin döşesin.bahçe duvarı neyin yapsın. yazıktır.

2. Yorum: sabri türk 15 07 2015 17:39
o taşları çayın kenarı diye tabir ettiğiniz bağlar mevkinin yollarına döşeseniz güzel olmaz mı? kışın okula giden çocukların ayakkabıları çamurlanmaz, evi orda olanların araçları daha az sanayiye gider belki. cidden o yolun düzenlenmesi gerekiyor, halk mağdur oluyor. yaşadım biliyorum.

1. Yorum: milli servet 14 07 2015 20:01
işte buna milli servet denir.yazıktır günahtır.canım taşlar söküldü yerine gereksiz yere beton döküldü.amaç hizmet mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93951


Tasarım:DtGaNi