Yayın Tarihi:06 07 2015 23:28(2539)

Boyabat Sağlık Meslek Lisesi Mezunları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

İstanbul Küçük Çamlıca'da, İftar Yemeği için buluşan Boyabat Sağlık Meslek Lisesi mezunu öğrencilere, Emekli Öğretmen Doğan Sezgin, Tarih Öğretmeni Fuat Şerolar ve Din Kültürü Öğretmeni Mehmet Ulusoy eşlik etti. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeği sonrası, mezun öğrenciler önümüzdeki sene 3. iftar yemeğinde buluşmak üzere söz vererek ayrıldılar.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: nuri aslan 07 07 2015 17:40
okulumuzdan mezun öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin mübarek ramazan'ını kutluyorum. iftarda aranızda olamadığım için üzgünüm, çok güzel ve mutlu bir beraberlik olduğu herkesin gözlerindeki ışıltıdan okunuyor. inşaallah bir sonraki proğramınızda birlikte olmayı arzu ederim. bu proğramı hazırlamada emeği geçen herkesi ve programa katılanları başta öğretmenlerimiz mehmet bey, fuat bey ve bütün öğrencilerimi bu güzel tabloyu oluşturdukları için kutluyorum. sizler gibi değerli öğrencileri mezun ettiğimiz için gurur duyuyoruz, sevgi ve selamlarımla

1. Yorum: hakan 07 07 2015 14:07
çok güzel


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46751


Tasarım:DtGaNi