Yayın Tarihi:08 07 2015 05:54(1171)

Rektörlük Seçimi Tamamlandı

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen Rektör Adayı Belirleme Seçimi sonucunda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan 75 oy alırken, Prof. Dr. Sedat Karayücel 37, Prof. Dr. Nihat Dalgın 27, Prof. Dr. Kamil Demirci 25 oy aldı.

Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Bayrak’ın divan başkanlığında yapılan rektörlük seçiminde Prof. Dr. Recep Bircan, Prof. Dr. Nihat Dalgın, Prof. Dr. Sedat Karayücel, Prof. Dr. Kamil Demirci yarıştı. 171 Öğretim Üyesinden 167’sinin oy kullandığı rektörlük seçiminde Prof. Dr. Recep Bircan 75, Prof. Dr. Sedat Karayücel 37, Prof. Dr. Nihat Dalgın 27, Prof. Dr. Kamil Demirci 25, Prof. Dr. Osman Samsun 1, Prof. Dr. Ekrem Memiş 1 oy aldı.

Seçim sonrası konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, “Üç kademeli rektör adayı belirleme aşamasının birincisini geçirdik. Ben tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamı bizlere sağlayan idari personele de çok teşekkür ediyorum. Bu seçimler üniversitemiz ve Sinop’umuz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384383


Tasarım:DtGaNi