Yayın Tarihi:09 07 2015 06:35(2941)

Kalebağı'nda Yangın Çıktı

Boyabat Kalabalığında 8 Temmuz 2015 Çarşamba akşam saat 20:30 sıralarında meydana gelen yangında can kaybı olmaması sevindirirken, yangında bir traktör, bir hızar motoru ve çeşitli ev eşyaları kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin olay yerine geç gelmesine tepki gösteren bağ sahipleri çaresizlik içinde küçük kaplarla su atarak yanan traktörü kurtarmaya çalışırken “bu saatten sonra gelecek itfaiye gelmesin” İtfaiye istemiyorum artık” diye feryat ettiler. İtfaiyenin çayda akan suyun fazla olması nedeniyle geçememesi ve geç gelmesi ile birlikte Yangın saat 21:15 sıralarında kısa sürede söndürülerek etkisiz hale getirildi.

DİKKAT: ÇEKİLEN RESİMLER VE HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYINLANDIĞI TAKDİRDE VEYA İZİNSİZ KULLANILDIĞI TAKDİRDE CUMHURİYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTIR.BU YAZI SADECE BOYABAT’TA HABER YAYINI YAPAN HABER SİTELERİ İÇİN GEÇERLİDİR.BU YAZIYI YAZMAK ZORUNDA BIRAKILDIĞIMIZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: memati 10 07 2015 10:06
obağ kiminse büyük geçmiş olsun kasten yaptılarsa büyük allahım bu mübarek günlerde yapanın yanına bırakmaz inşallah

3. Yorum: tedbir 09 07 2015 18:12
öncelikle bağ sahibine ve zarar görenlere büyük geçmiş olsun.allah beterinden saklasın bunun la beraber şu bir iki sıkıntıyıda dile getirmek lazım.bazen mahalle aralarında ulu orta park edilen arabalar oluyor kendinden başkasını düşünmeyen. acil durumda itfaiye ambulans polis vs. ulaşamıyor. yada bu şekilde yangınlara ulaşabilmek için yol olmayışı zararın büyümesine sebep oluyor. bu konuda halkımızın ve yetkililerin bir şey yaparken iyi düşünüp öyle hareket etmesi ve tedbir alması gerekiyor.ama ne yazıkki musibet geldikten sonra tedbir alıyoruz.

2. Yorum: itfaiyeci 09 07 2015 10:30
ıtfaiyeci ne yapsın kardeşim adamlar yattığı için mi geç geldi belliki yoldan geçememişler yoksa itfaiye ile orası 5 km mesafe yok aralarında hemen itfaiyeciler suç bulmayalım onlarda görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar onlarda insan

1. Yorum: ramazan 09 07 2015 07:44
yapanin yuvasi yikilsin insallah gecmis olsun abicigim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

389225


Tasarım:DtGaNi