Yayın Tarihi:13 07 2015 21:02(841)

Başkan Kılıçaslan'ın Kadir Gecesi Mesajı

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında Durağan’lı hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik eden Belediye Başkanı Kılıçaslan, “Bu kutsal gecenin bizlere hidayet rehberi olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in daha iyi anlaşılması ve hayatımıza en güzel şekilde yansıması için bir fırsata dönüşmesini diliyorum. Sosyal hayatta dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve “sabır” denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımız’da “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Dini hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedî mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır. Mübarek Ramazan ayının coşku ve bereketinin doruklara çıktığı Kadir Gecesi’nde; dualarımızla birbirimize ve Allah’a yakınlaşıp bağışlanmayı dileyeceğiz. Hayırlı bir ömür, sağlıklı bir yaşam için; memleketimiz için, tüm insanlık için dualar edeceğiz. Bin aydan hayırlı bu gecede, yeryüzünün her tarafında zulme uğrayan, zor şartlar altında bizden yardım ve dua bekleyen mazlum insanlara da dualarımızı eksik etmeyelim. Yaptığımız hayırların yanında dualarımızla da onlara destek olalım. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

41515


Tasarım:DtGaNi