Yayın Tarihi:13 07 2015 21:31(1343)

Barış Karadeniz, “Yeşil Yola” Karşı Direniyor

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “Halka karşı yapılan yatırım, kabul edilir bir anlayış değil aksine çağın dışında kalmış bir anlayışın ürünüdür” dedi.  CHP’nin Karadeniz Milletvekilleri Rize halkının direnişine destek verdi. Sinop, Samsun, Ordu ve Trabzon milletvekilleri Rize’de halkla birlikte basın açıklaması yaptı. Giresun Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) kapsamında Samsun'dan Artvin'e uzanarak Karadeniz’in doğal zenginliklerini katledecek “Yeşil Yol” projesine tepkiler artarak sürüyor.

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz,  “Karadeniz halkının, bölge halkının verdiği direnişi destekliyor ve onların bu direnişini ve alkışlıyoruz. Gerçek bir doğa katliamı var ve halk bu katliamın önünde etten bir duvar olmuş durumda. Halk burada katliam yapacak bir yatırım istemiyor. Halka karşı yapılan yatırım kabul edilir bir anlayış değil aksine çağın dışında kalmış bir anlayışın ürünüdür. Havva Anamız ortaya koyduğu tavrı ve tepkisiyle buradaki direnişin simgesi oldu. Ne valisi, ne kaymakamı ne de devletin herhangi bir temsilcisi burada yaşanan direnişe kulaklarını tıkayamaz, tıkamamalı. Karadeniz’in bir milletvekili olarak halkın bu haklı direnişinin yanındayım” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: yaylacı 16 07 2015 08:39
hiçbir konuda itidal sahibi değilsiniz. yakında ağaçlara tapacaksınız. yapılan eylem samimiyetsiz ve mesnetsiz. ağaç kesilir de dikilir de... mühim olan bu oranı korumak ve eksiye düşürmemektir... allah izan ve zihin açıklığı versin... ne diyelim...

5. Yorum: objektif 14 07 2015 21:15
sayın karadeniz; kısa zamanda partinizin ankara havasına uyum sağladığınızı görüyorum. daha taş üstüne taş koymadan ilk icraatınız olarak yapılan hizmetin önüne taş koymak mı oldu. bence enerjinizi halka yapılan hizmete engel olmakla değil de, hizmet verme yolunda harcarsanız seçmen olarak sizlerden daha emin olacağız. saygılar.

4. Yorum: c.k 14 07 2015 20:13
acaba barış karadeniz rizeye giderken hangi yoldan gitti!!uçarak mı gitti acep.öyle tahmin ediyorumki ak parti yaptı diye karadeniz sahil yolunu da kullanmamıştır.di mi biraz prensip sahibi olmak gerek.malesef o zihniyetin genlerinde bir problem var.kendi yapamadığın her şeye karşı duracaksın,mümkünse yaptırmayacaksın.havaalna
nı,köprü,tünel,oto yol,dağ yolu,yayla yolu fark etmez.eğer sen yapmıyorsan kaka!!!

3. Yorum: ilginç 14 07 2015 19:56
boyabatlı rumuzunu kullanarak bu yorumu yapman hoş değil. başka bir rumuzla yap münasip rumuzu karadenizliler senin için bulurlar esprili insanlardır.

2. Yorum: gönlübol 14 07 2015 19:29
yaylalara katırlarla gidersiniz yol yapılmasa yapmıyorsunuz diye eylem yaparsınız yapılınca niye karşı çıkıyorsunuz

1. Yorum: boyabatlı 14 07 2015 00:26
yol medeniyettir niyi karşı gelirsiniz?
yaylalarr arası turizm gelişir niye sorun yapılıyor
sorun şu mu,komşu köyün insanını yaylağında tahmmül edemeyenler başka illerden gelenleri hiç istemez


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387253


Tasarım:DtGaNi