Yayın Tarihi:15 07 2015 05:44(2102)

AK Parti Vekili Tokmak; Boyabat İçin Doğalgaz Projesi Onayı Alındı

AK Parti Sinop milletvekili Cengiz Tokmak, yaptığı açıklamada Boyabat ilçesi için doğalgaz işinin enerji bakanlığınca onaylandığını açıkladı.

AK Parti Sinop milletvekili Cengiz Tokmak Boyabat İlçesi için doğalgaz projesinin Enerji Bakanı Taner Yıldız tarafından onaylandığını açıkladı. Tokmak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir süredir yakın takip ettiğimiz Boyabat Organize Sanayi Bölgesine, dolayısıyla Boyabat'a doğalgaz getirilmesi talebimiz Enerji Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır. Değerli Bakanımız sn. Taner Yıldız bizzat arayarak müjdeli haberi vermiştir. Sinop’umuza ve Boyabat’ımıza ve çevresine hayırlı olsun. Sn bakanımız Taner Yıldız'a ve sn. Başbakanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: akif 16 07 2015 09:40
yaşlılara kolaylık olur boyabat yerleşmek isteyenlerin işine gelir alınan adama çok zor oluyor esnafın maliyetine düşer boyabat a hayırlı olsun

4. Yorum: binaenaleyh 16 07 2015 07:42
işte bu yaaa.tak tak.hızlı bir şekilde iş bitireceksin.bir hafta gibi kısa sürede doğalgazı halleden dört yılda bu memleketi fevkalade halleder.vekil dediğin budur.tükürdüğü yere düşmeli binaenaleyh.

3. Yorum: kadir 16 07 2015 04:33
ersoy seçimden sonra yaparım açıklamayı diye hayal etmişti herhalde kısmet başkasınaymış..zaten büyük devletlerle yapılan anlaşmalar gereği tür. her ilinde vs doğalgaz gelmez zorunda mecbur getirecekler benim bildiğim

2. Yorum: istiyoruz 15 07 2015 17:09
işte bu ya rabbime şükürler olsun herkes yararlanacak ,emeği geçenlerden vekilimizden allah razı olsun teşekkürler ,umarız kısa sürede gelirde teknolojik imkanlardan bizlerde faydalanırız, dumansız pis havadanda kurtuluruz.

1. Yorum: hey gidi 15 07 2015 10:10
hey gidi ersoy doğalgaz için o kadar uğraştın başkasına kısmet oldu açıklama


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

405519


Tasarım:DtGaNi